Sådan downloader du Google Partner-badget

Google Partner- og Premier Google Partner-badget tildeles virksomheder i Google Partners-programmet, som har kvalificeret sig til partnerstatus. Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du downloader Partner-badget, og retningslinjer for, hvordan det kan bruges.

Før du begynder

Hvis din virksomhed ikke har opnået status som Google-partner, skal du læse "Sådan opnår du Google Partner-badget" for at få mere at vide om kravene.

Om Partner-badgene

Partner-badget findes i to forskellige formater. Det ene kan bruges på onlineejendomme (det kalder vi for det dynamiske badge), og det andet kan bruges i trykt marketingmateriale (det kalder vi for det statiske badge).

Dynamisk badge

Det dynamiske badge viser din virksomheds navn og dine specialiseringer, når nogen holder markøren over prikkerne i højre hjørne. Det dynamiske badge skal bruges på dit website og andre domæner, der er angivet i din Partners-virksomhedsprofil. Du føjer badget til disse websites ved hjælp af et kodestykke.

Når badget vises, kigger Partners kun efter det unikke kodestykke og ikke nogen anden kode, der muligvis bruges på dit website. Vær opmærksom på, at Partners følger Googles privatlivspolitikker i forbindelse med indsamling og anvendelse af oplysninger.

Statisk badge

Det statiske badge angiver de specialiseringer, din virksomhed har opnået, nederst. Det statiske badge skal bruges i al marketingmateriale og kan ikke bruges på dine websites. Du downloader en ZIP-fil med badgeelementerne.

Vejledning

Sådan downloader du dit Partner- eller Premier Partner-badge

1. Gå til fanen Partnerprogram.
  2. Find kortet Badgestatus
  3. Klik på prikmenuen 3 dot menu icon og derefter på Hent badge-aktiver.
  4. Klik på Download kodestykke for at hente kodestykket til det dynamiske badge. Du finder aktiverne for det statiske badge til marketingmaterialer ved at klikke på "Google Partner-badge-aktiver.zip".

Bemærk, at det kan tage 24 til 48 timer, før dit badge bliver tilgængeligt.

Det dynamiske badge kan som standard blive vist på de websites, som du har tilføjet i kortet Virksomhedsoplysninger. Hvis du vil vise badget på flere websites, kan du gå til fanen Partnerprogram og finde kortet "Virksomhedsoplysninger". Her skal du klikke på "Se info" og vælge "Websites med badge" for at indtaste webadresserne for de ønskede websites.