Sådan downloader du Google Partner-badget

Google Partner- og Google Premier Partner-badgene tildeles virksomheder i Google Partners-programmet, som opfylder de respektive krav. I denne artikel kan du læse om, hvordan du downloader Google Partner-badget, og se retningslinjer for, hvordan du kan bruge det.

Før du begynder

Hvis din virksomhed ikke er Partner eller Premier Partner, kan du læse "Sådan opnår du Google Partner-badget" for at få mere at vide om kravene.

Om Google Partner-badgeformater

Google Partner-badget findes i to formater: Ét, der kan bruges på onlineejendomme ("HTML-kodestykket"), og aktiver, der kan bruges på andre marketingmaterialer.

Fra og med juni 2021 får partnere, der opfylder de nye krav til partnere, adgang til det nye Google Partner-badge og de nye badgeaktiver. Hvis du har opnået et Partner- eller Premier Partner-badge før februar 2022, kan du bevare din badgestatus og fortsætte med at bruge dine badgeaktiver, indtil det nye program lanceres.

Specialiseringer udfases i juni 2021, hvor det nye Google Partner-badge bliver tilgængeligt. Specialiseringer vises ikke længere på de badgeaktiver, der bruges på dine websites.

Sådan downloader du dine Google Partner-badgeaktiver

Gå til fanen Partnerprogram.

1. Find kortet Badgestatus, og klik på Se info.
  2. Udvid Badgeaktiver nederst på siden.
  3. Klik på Download kodestykke for at downloade HTML-kodestykket. Klik på Download fil for at downloade aktiver til marketingmaterialer.
Bemærk! Der kan gå 24 til 48 timer, fra du opfylder kravene, til dit badge bliver tilgængeligt.

Hvis du er Premier Partner og har brug for adgang til dine Premier Partner-aktiver, skal du kontakte os.

HTML-kodestykket kan som standard blive vist på de websites på dit kort med virksomhedsoplysninger. Hvis du vil vise badget på flere websites, kan du gå til fanen Partnerprogram, finde kortet "Virksomhedsoplysninger", klikke på "Se oplysninger" og vælge muligheden "Websites med badge" for at angive de pågældende websites' webadresser.