Sådan downloader du Google Partner-badget

Google Partner- og Google Premier Partner-badgene tildeles virksomheder i Google Partnerprogrammet, som opfylder de respektive krav. I denne artikel kan du læse om, hvordan du downloader Google Partner-badget, og se retningslinjer for, hvordan du kan bruge det.

Før du begynder

Hvis din virksomhed ikke er Google Partner eller Premier Partner, kan du læse "Sådan bliver du Google Partner eller Premier Partner" for at få flere oplysninger om kravene.

Om Google Partner-badgeformater

Google Partner-badget findes i to formater: Ét, der kan bruges på onlineejendomme ("HTML-kodestykket"), og aktiver, der kan bruges på andre marketingmaterialer.

Sådan downloader du dine Google Partner-badgeaktiver

Gå til fanen Partnerprogram.

1. Find kortet Badgestatus, og klik på Se info.
  2. Udvid Badgeaktiver nederst på siden.
  3. Klik på Download kodestykke for at downloade HTML-kodestykket. Klik på Download fil for at downloade aktiver til marketingmateriale.
Bemærk! Der kan gå 24 til 48 timer, fra du opfylder kravene, til dit badge bliver tilgængeligt.

HTML-kodestykket kan som standard blive vist på de websites på dit kort med virksomhedsoplysninger. Hvis du vil vise badget på flere websites, kan du gå til fanen Partnerprogram, finde kortet "Virksomhedsoplysninger", klikke på "Se oplysninger" og vælge muligheden "Websites med badge" for at angive de pågældende websites' webadresser.