Com es pot baixar la insígnia de Partner de Google

Les insígnies de Partner i de Partner Premier de Google s'atorguen a les empreses del programa Google Partners que han complert els requisits corresponents. Aquest article conté informació sobre com es pot baixar la insígnia de Partner de Google, així com directrius per fer-la servir.

Abans de començar

Si la vostra empresa no és un partner ni un Partner Premier, llegiu l'article Com es pot esdevenir partner o Partner Premier per obtenir més informació sobre els requisits.

Sobre els formats de la insígnia de Partner de Google

Hi ha dos formats d'insígnia de Partner de Google: un que es pot fer servir en propietats en línia (el "fragment HTML") i recursos que es poden utilitzar en altres materials de màrqueting.

Com es poden baixar els recursos de la insígnia de Partner de Google

Aneu a la pestanya Programa Google Partners.

1. Cerqueu la targeta Estat de la insígnia i feu clic a Mostra els detalls.
  2. A la part inferior de la pàgina, desplegueu el menú Recursos de la insígnia.
  3. Per baixar el fragment HTML, feu clic a Baixa el fragment. Per baixar els recursos per als materials de màrqueting, feu clic a Baixa el fitxer.
Nota: un cop la insígnia compleixi els requisits, és possible que tardi entre 24 i 48 hores a estar disponible.

De manera predeterminada, el fragment HTML es pot mostrar als llocs web de la targeta Detalls de l'empresa. Per mostrar la insígnia en llocs web addicionals, aneu a la pestanya Programa Google Partners, localitzeu la targeta "Detalls de l'empresa", feu clic a "Mostra els detalls" i seleccioneu l'opció "Llocs web amb insígnia" per introduir els URL de llocs web addicionals.