Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

De Google Partner-badge downloaden

De Google Partner-badge en de Premier Partner-badge worden toegekend aan bedrijven in het Google Partners-programma die voldoen aan de betreffende vereisten. Dit artikel bevat informatie over hoe u de Google Partner-badge kunt downloaden en richtlijnen voor het gebruik van deze badge.

Voordat u begint

Als uw bedrijf geen Partner of Premier Partner is, leest u Partner of Premier Partner worden voor meer informatie over de vereisten.

De verschillende uitvoeringen van de Google Partner-badge

Er zijn 2 versies van de Google Partner-badge: één die kan worden gebruikt op online property's (het HTML-fragment) en assets die kunnen worden gebruikt in ander marketingmateriaal.

Uw Google Partners-badge-items downloaden

Ga naar het tabblad Partners-programma.

1. Ga naar de kaart Badgestatus en klik op Informatie bekijken.
  2. Vouw Badge-items onderaan de pagina uit.
  3. Klik op Fragment downloaden om het HTML-fragment te downloaden. Klik op Bestand downloaden om items voor marketingmateriaal te downloaden.
Opmerking: Het kan 24 tot 48 uur duren voordat de badge beschikbaar is.

Het HTML-fragment kan standaard worden getoond op de website(s) die vermeld staan op de detailkaart van uw bedrijf. Als u de badge ook op andere websites wilt laten zien, gaat u naar het tabblad Partners-programma. Daarna gaat u naar de kaart Bedrijfsgegevens en klikt u op Informatie bekijken. Dan selecteert u de optie Websites met badge om de aanvullende website-URL's op te geven.