Voorbeeld bekijken van uw bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofielpagina's zijn openbaar toegankelijke webpagina's die mensen kunnen bekijken wanneer ze op de badge op uw website(s) klikken. Deze bedrijfsprofielpagina's zijn alleen beschikbaar voor Partners en Premier Partners.

Als u een Partner of Premier Partner bent, kunt u een voorbeeld van uw profiel weergeven:

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Beheerder Admin Icon.
  2. Klik in het submenu op het dropdownmenu Partners-programma.
  3. Ga naar de kaart Badgestatus en klik op Details bekijken.
  4. Vouw Badge-items onderaan de pagina uit.
  5. Klik op Voorbeeld van bedrijfsprofiel bekijken.

Uw bedrijfsprofielpagina wordt automatisch met een hyperlink gekoppeld aan het badge-item dat u op uw website gebruikt.