Voorbeeld bekijken van uw bedrijfsprofiel

U kunt uw bedrijfsprofiel gebruiken om uw Google Partner-status weer te geven. Zodra u de Partner- of Premier Partner-badge heeft verdiend, kunt u een voorbeeld van uw profiel bekijken:
  1. Ga in uw Google Ads-manageraccount naar het tabblad Partners-programma.
  2. Zoek de kaart Badgestatus en klik op het menu met drie stippen.
  3. Klik op 'Voorbeeld bekijken van uw bedrijfsprofiel'.

Linksboven in het voorbeeld ziet u een koppelingspictogram en de URL van de webpagina van uw bedrijfsprofiel. U kunt deze URL kopiëren en hem in uw marketingmateriaal gebruiken. De URL van uw bedrijfsprofiel wordt automatisch gekoppeld aan uw dynamische Partner-badge.