Yritysprofiilin esikatselu

Yritysprofiilisivut ovat julkisesti käytettävissä olevia verkkosivuja, joita katsotaan klikkaamalla verkkosivustollasi näkyvää tunnusta. Vain Partner- ja Premier Partner ‑kumppaneilla voi olla tällaiset yritysprofiilisivut.

Jos olet Partner tai Premier Partner, voit katsoa profiiliasi näin:

1. Siirry Google Adsin hallinnoijan tilin Partners-ohjelma-välilehdelle.
  2. Etsi Partner-status-kortti ja klikkaa Näytä tiedot.
  3. Laajenna "Tunnukseen liittyvä sisältö" sivun alareunasta.
  4. Klikkaa Esikatsele yritysprofiilia.

Yritysprofiilisivullesi luodaan automaattisesti hyperlinkki tunnukseen liittyvään sisältöön, jota käytät sivustollasi.