Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Voorbeeld bekijken van uw bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofielpagina's zijn openbaar toegankelijke webpagina's die mensen kunnen bekijken wanneer ze op de badge op uw website(s) klikken. Deze bedrijfsprofielpagina's zijn alleen beschikbaar voor Partners en Premier Partners.

Als u een Partner of Premier Partner bent, kunt u een voorbeeld van uw profiel bekijken:

1. Ga in uw Google Ads-manageraccount naar het tabblad Partners-programma.
  2. Ga naar de kaart Badgestatus en klik op Informatie weergeven.
  3. Vouw de badge-items onderaan de pagina uit.
  4. Klik op Voorbeeld van bedrijfsprofiel bekijken.

Uw bedrijfsprofielpagina wordt automatisch met een hyperlink gekoppeld aan het badge-item dat u op uw website gebruikt.