Retningslinjer for Google Partners-badget

Som en del af Anerkendelse og belønninger har Google Partners og Premier Partners adgang til henholdsvis Google Partner- og Premier Partner-badget. Partnere, som har opnået et af de to badges, kan føje det til deres websites, andre onlineejendomme og marketingmateriale for at vise, at Google anerkender, at deres virksomheder har Google Partner- eller Premier Partner-status. Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du kan bruge badgene.

Før du begynder

Hvis din virksomhed ikke er Google Partner eller Premier Partner, kan du læse artiklen Sådan bliver du Google Partner eller Premier Partner for at få flere oplysninger om kravene.

Retningslinjer

• Google Partners skal følge retningslinjerne for brug af badget nedenfor. Hvis disse retningslinjer ikke overholdes, vil det være en overtrædelse af servicevilkårene for Google Partners.
  • Det er kun Google Partners eller Premier Partners, der kan vise Google Partner- eller Premier Partner-badget.
  • Google Partner-badget findes i to formater: Ét, der kan bruges på onlineejendomme ("HTML-kodestykket"), og ét, der kan bruges på visse trykte marketingmaterialer.

• Partner-badget eller Premier Partner-badget må ikke bruges på en måde, der antyder en relation eller affiliering til Google. Badget må ikke bruges på en måde, der kan indikere, at Google sponsorerer din virksomhed eller støtter nogen af de produkter, tjenester eller oplysninger, du udbyder.
  • Badget må ikke benyttes, så redaktionelt indhold på nogen måde kan fortolkes som værende forfattet af eller som værende udtryk for Googles eller Googles medarbejderes synspunkter eller opfattelser.

Download Google Partners Brand Playbook for bureauer for at få flere oplysninger om, hvordan man bruger Google Partner- og Google Premier Partner-badget

Her kan du vise badgene

Websites

Du må kun vise Google Partner- eller Premier Partner-badget på din virksomheds website eller de yderligere websites, der er angivet på siden med oplysninger om din virksomhed. Du skal bruge HTML-kodestykket til badget. Det er i strid med retningslinjerne for badges kun at bruge aktivet til marketingbadget. Du må ikke imitere badget på nogen måde på din virksomheds website eller på de andre websites.

Du må ikke vise Partner- eller Premier Partner-badget på websites, der overtræder love eller bestemmelser, eller som på anden måde overtræder Googles redaktionelle politikker.

Du må ikke vise Partner- eller Premier Partner-badget på noget materiale, såsom websites, der indeholder eller viser følgende:

• Seksuelt indhold
  • Promovering af hasardspil
  • Salg af tobak eller alkohol til personer under 21 år

Du må ikke vise Partner- eller Premier Partner-badget på noget materiale, såsom websites der annoncerer for tjenester til søgemaskineoptimering (SEO), uden en meget synlig meddelelse om, at denne type SEO-tjenester ikke er bekræftet eller godkendt af Google.

Marketingmateriale

Du skal bruge Partner- eller Premier Partner-badget i dit marketingmateriale for at angive, at din virksomhed har opnået status som Partner eller Premier Partner. Badget må ikke efterlignes på nogen måde i dit marketingmateriale.

Green checkmark, allowed

Her er et par eksempler på marketingmateriale, du må vise badget i:

• Mails
  • Præsentationsmateriale til kunder
  • Aktivér
Green checkmark, allowed

Hvis du viser Partner- eller Premier Partner-badget i onlinemateriale eller mails, skal det linke til din virksomheds offentlige partnerprofilside.

Sådan viser du badgene

Udseende

Green checkmark, allowed Du må ændre størrelsen på Partner- eller Premier Partner-badget, så det passer til dit marketingmateriale, så længe badgets proportioner og farver ikke ændres.
Green checkmark, allowed Hvis du bruger Partner- eller Premier Partner-badget på en webside, skal afstanden fra badgets sider til tekst eller andre grafiske elementer på websiden minimum svare til halvdelen af badgets højde. Dette er beskrevet i retningslinjerne for Google Partners-programmet.
Green checkmark, allowed Hvis du bruger Partner- eller Premier Partner-badget i andre former for marketingmateriale, skal du inkludere din virksomheds branding.
Du må ikke fjerne, forvrænge eller ændre Partner- eller Premier Partner-badget.
Du må ikke oversætte badget eller på anden måde lokalisere det til andre sprog.

Du må ikke vise Partner- eller Premier Partner-badget som det mest fremtrædende element i dit marketingmateriale, herunder dit website, eller så det virker større eller mere fremtrædende end din virksomheds navn eller logoer.

Du må ikke indramme eller spejle en Google-side (herunder den side, der vises efter klik på Googles logo eller i Googles søgefelt).

Generelle retningslinjer

Du må ikke inkorporere Partner- eller Premier Partner-badget eller elementer af badget i dine virksomhedslogoer eller app-/produktikoner.
Du må ikke placere Partner- eller Premier Partner-badget på nogen produkter eller reklameartikler.
Du må ikke vise Partner- eller Premier Partner-badget på en måde, der efter Googles mening er vildledende, ærekrænkende, krænkende, injurierende, nedsættende eller obskøn eller på anden måde ikke accepteres af Google.
Du må ikke vise Partner- eller Premier Partner-badget på fakturaer eller lignende virksomhedsdokumenter.