Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Richtlijnen voor de Google Partner-badge

Als onderdeel van Erkenning en beloningen hebben Partners en Premier Partners toegang tot respectievelijk de Google Partner-badge en de Premier Partner-badge. Partners die een van deze badges hebben verdiend, kunnen deze toevoegen aan hun website, andere online property's of marketingmateriaal om aan te geven dat hun bedrijf door Google wordt erkend met de status Google Partner of Premier Partner.In dit artikel vindt u informatie voor het gebruik van de badges.

Voordat u begint

Als uw bedrijf geen Partner of Premier Partner is, leest u het artikel Partner of Premier Partner worden voor meer informatie over de vereisten.

Richtlijnen

• Google Partners moeten zich bij het gebruik van de badge houden aan de onderstaande richtlijnen. Als u deze richtlijnen niet naleeft, maakt u inbreuk op de Servicevoorwaarden van Google Partners.
  • Alleen Google Partners of Google Premier Partners mogen de Google Partner-badge of de Google Premier Partner-badge weergeven.
  • Er zijn 2 versies van de Google Partner-badge: één die kan worden gebruikt op online property's (het HTML-fragment) en één die kan worden gebruikt in bepaald gedrukt marketingmateriaal.

• De Partner-badge of de Premier Partner-badge mag niet worden gebruikt op een manier die een relatie of partnerschap met Google impliceert. De manier waarop de badge wordt gebruikt, mag niet de indruk wekken dat Google uw bedrijf sponsort of uw producten, services of verstrekte informatie onderschrijft.
  • Door het gebruik van de badge mag op geen enkele manier de suggestie worden gewekt dat redactionele content door Google is geschreven of standpunten of meningen vertegenwoordigt van medewerkers van Google.

Voor meer informatie over de beste manier om de Google Partner- of Google Premier Partner-badge te gebruiken, downloadt u het Google Partners-brandingplaybook voor bureaus

Waar u de badges kunt laten zien

Websites

U mag de Google Partner- of Premier Partner-badge alleen weergeven op uw bedrijfswebsite en op de aanvullende websites die vermeld staan op de detailpagina van uw bedrijf. U moet het HTML-fragment voor badges gebruiken. Door alleen het item voor de marketingbadge te gebruiken, voldoet u niet aan de richtlijnen voor de badge. U mag de badge op geen enkele manier namaken op uw bedrijfswebsite of aanvullende websites.

U mag de Partner- of Premier Partner-badge niet tonen op een website die in strijd is met de toepasselijke wet- of regelgeving of met het redactioneel beleid van Google.

U mag de Partner- of Premier Partner-badge niet weergeven op materialen zoals websites die het volgende bevatten:

• Seksuele content
  • Promotie voor kansspelen
  • Verwijzingen naar de verkoop van tabak of alcohol aan personen jonger dan 21 jaar

U mag de Partner- of Premier Partner-badge niet weergeven op materialen, zoals websites die reclame maken voor services voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), zonder prominente kennisgeving van het feit dat deze SEO-services niet zijn geverifieerd of onderschreven door Google.

Marketingmateriaal

U moet de Partner-badge of de Premier Partner-badge in uw marketingmateriaal gebruiken om aan te geven dat u wordt erkend als Partner of Premier Partner. De badge mag op geen enkele manier worden nagemaakt in uw marketingmateriaal.

Green checkmark, allowed

Hier volgen enkele voorbeelden van marketingmateriaal waarop de badge mag worden getoond:

• E-mails
  • Presentatiematerialen voor klanten
  • Cv's
Green checkmark, allowed

Als u de Partner- of Premier Partner-badge gebruikt in online materiaal of e-mails, moet de badge een link bevatten naar de openbare profielpagina van uw bedrijf.

Hoe de badges moeten worden getoond

Vormgeving

Green checkmark, allowed U mag het formaat van de Partner- of Premier Partner-badge aanpassen zodat deze in uw marketingmateriaal past, mits u de hoogte-breedteverhouding en de kleuren van de badge niet wijzigt.
Green checkmark, allowed Als u de Partner-badge of de Premier Partner-badge op een webpagina gebruikt, moet u een minimale ruimte aanhouden van minstens de helft van de hoogte van de badge tussen de zijkanten en andere grafische of tekstelementen op uw webpagina, zoals aangegeven in de Badge-richtlijnen van het Google Partners-programma.
Green checkmark, allowed Als u de Partner- of Premier Partner-badge op ander materiaal gebruikt, moet u hier ook branding voor uw eigen bedrijf in opnemen.
U mag de Partner- of de Premier Partner-badge niet verwijderen, vervormen of aanpassen.
U mag de badge niet vertalen of anderszins lokaliseren in een andere taal.

U mag de Partner- of Premier Partner-badge niet weergeven als het meest in het oog springende element in uw marketingmateriaal (waaronder uw website), of de badge zodanig weergeven dat deze groter lijkt of meer in het oog springt dan uw bedrijfsnaam of -logo's.

U mag Google-pagina's niet framen of mirroren (dit geldt ook voor de pagina die wordt getoond na een klik op het Google-logo of het zoekvak van Google).

Algemene richtlijnen

U mag de Partner-badge, de Premier Partner-badge of elementen van de badge niet opnemen in uw bedrijfslogo's of app-/producticonen.
U mag de Partner- of de Premier Partner-badge niet plaatsen op producten en promotieartikelen.
U mag de Partner- of Premier Partner-badge niet weergeven op een manier die volgens Google misleidend, lasterlijk, inbreukmakend, smadelijk, kleinerend, obsceen of anderszins bezwaarlijk is voor Google.
U mag de Partner- of de Premier Partner-badge niet weergeven op facturen of vergelijkbare zakelijke documenten.