Registrer deg for Google Partners i Google Ads

Google Partners er et markedsføringsprogram for annonsebyråer eller tredjeparter som administrerer Google Ads-kontoer på vegne av andre merker eller bedrifter. Når du registrerer deg for Partners, får du tilgang til en rekke fordeler, blant annet spesielle arrangementer, opplæring og bransjeundersøkelser.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du registrerer deg for Google Partners.

Før du begynner

Hvis du ikke kjenner til Partners eller kravene for registrering, ber vi deg lese mer om Google Partners før du setter i gang.

Veiledning

1. Gå til Google Partners-nettstedet.
  2. Klikk på «Bli med i Google Partners»-fanen, og klikk deretter på Bli med nå.
  3. Hvis du ikke allerede er logget på Google Ads-kontoen din, logger du på. Merk: Du trenger administratortilgang til bedriftens managerkonto for å registrere deg for Google Partners. Hvis du ikke har administratortilgang, kan det hende du ser en feilmelding.
  4. Les gjennom ansvarsfraskrivelsen og vilkårene for bruk, og klikk deretter på Godta og fortsett
  5. Velg Google Ads-managerkontoen som representerer bedriften din.
  6. Angi navnet på bedriften din samt nettstedet og beliggenheten til bedriften.
  7. Klikk på Lagre.

Du blir deretter viderekoblet til Partners-delen av Google Ads-kontoen din, og alle Google Partners-funksjonene blir tilgjengelige for deg.

Linker til beslektet innhold