Meld u aan voor Google Partners in Google Ads

Google Partners is een marketingprogramma voor reclamebureaus of andere partijen die Google Ads-accounts beheren namens merken of bedrijven. Als u zich voor Google Partners aanmeldt, krijgt u toegang tot allerlei voordelen, zoals deelname aan speciale evenementen en trainingen, marktonderzoek enzovoort.

In dit artikel wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u zich voor Google Partners kunt aanmelden.

Voordat u begint

Als u Partners of de aanmeldingsvereisten nog niet kent, kunt u meer over Google Partners lezen voordat u aan de slag gaat.

Instructies

1. Ga naar de website van Google Partners.
  2. Klik op het tabblad 'Aanmelden voor Google Partners' en klik vervolgens op Nu aanmelden.
  3. Als u nog niet bent ingelogd op uw Google Ads-account, logt u eerst in. Opmerking: Om u te kunnen aanmelden voor Google Partners moet u beheerderstoegang hebben tot het manageraccount van uw bedrijf. Als u geen beheerderstoegang heeft, krijgt u mogelijk een foutmelding.
  4. Lees de disclaimer en servicevoorwaarden en klik vervolgens op Accepteren en doorgaan
  5. Selecteer het Google Ads-manageraccount dat uw bedrijf vertegenwoordigt.
  6. Voer uw bedrijfsnaam, goedgekeurde website (met badge) en bedrijfslocatie in.
  7. Klik op Opslaan.

U wordt vervolgens omgeleid naar het Partners-gedeelte van uw Google Ads-account en alle functies van Google Partners zijn beschikbaar.