Google Partnersiin rekisteröityminen Google Adsissa

Google Partners on mainostoimistoille ja brändien ja yritysten Google Ads ‑tilejä ylläpitäville kolmansille osapuolille tarkoitettu ohjelma. Kun rekisteröidyt Partners-ohjelmaan, saat käyttöösi monenlaisia etuja, kuten erikoistapahtumia ja koulutuksia, alan tutkimustietoa, sertifiointeja ja paljon muuta.

Tässä artikkelissa kerrotaan vaihe vaiheelta, kuinka Partners-ohjelmaan rekisteröidytään.

Ennen kuin aloitat

Jos Partners-ohjelma tai sen rekisteröitymisvaatimukset eivät ole sinulle tuttuja, lue lisää Google Partnersista ennen aloittamista.

Ohjeet

1. Siirry Google Partners ‑verkkosivustolle.
  2. Klikkaa välilehteä Liity Google Partners ‑ohjelmaan ja valitse sitten Liity nyt.
  3. Jos et ole vielä kirjautunut Google Ads ‑tilillesi, kirjaudu sisään. Huom. Google Partnersiin rekisteröityminen edellyttää yrityksesi hallinnoijan tilin järjestelmänvalvojan oikeuksia. Jos järjestelmänvalvojan oikeudet puuttuvat, voit nähdä virheilmoituksen.
  4. Lue vastuuvapautuslauseke ja käyttöehdot ja klikkaa sitten Hyväksy ja jatka
  5. Valitse Google Ads ‑hallinnoijan tili, joka edustaa yritystäsi.
  6. Lisää yrityksesi nimi, tunnuksen sisältävä verkkosivusto sekä sijainti.
  7. Klikkaa Tallenna.

Sinut ohjataan seuraavaksi Google Ads ‑tilisi Partners-osioon, jonne on koottu kaikki Google Partners ‑toiminnot.