Google Partnersiin rekisteröityminen Google Adsissa

Google Partners on tarkoitettu mainostoimistoille ja kolmansille osapuolille, jotka hoitavat Google Ads ‐tilejä muiden brändien tai yritysten puolesta. Kun rekisteröidyt Google Partners ‑ohjelmaan, saat käyttöösi monenlaisia etuja seuraavilla osa-alueilla: Koulutus ja vinkit, Pääsyoikeudet ja tuki sekä Tunnustukset ja palkinnot.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit rekisteröityä Google Partnersiin.

Ohjeet

1. Siirry Google Partners ‑verkkosivustolle.
  2. Klikkaa Liity Google Partnersiin.
  3. Jos et ole vielä kirjautunut Google Ads ‑tilillesi, kirjaudu sisään.
    • Huom. Tarvitset järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet yrityksesi Google Adsin hallinnoijan tilille, jotta voit rekisteröityä Google Partnersiin. Jos sinulla ei ole tarvittavia pääsyoikeuksia, saatat saada virheilmoituksen.
  4. Lue vastuuvapauslauseke ja käyttöehdot ja klikkaa sitten Hyväksy ja jatka.
  5. Valitse Google Adsin hallinnoijan tili, joka edustaa yritystäsi.
  6. Täytä tarvittavat tiedot.
  7. Klikkaa Tallenna.

Seuraavaksi sinut uudelleenohjataan Google Adsin hallinnoijan tilisi Google Partners ‑osioon.

Jos haluat saada vielä lisää etuja, kuten eksklusiivisen Google Partner- tai Premier Partner ‐tunnuksen, sinun on täytettävä tunnusta koskevat vaatimukset.

Kun olet täyttänyt vaatimukset, saat tunnuksesi 24–48 tunnin kuluessa. Voit käyttää tunnusta verkkosivustollasi ja markkinointimateriaaleissasi ja kertoa näin Google Ads ‑asiantuntijuudestasi asiakkaille ja alan toimijoille.

Huom. Jotta pääset varmasti hyödyntämään kaikkia ohjelman etuja, tarkista asetuksistasi, että uutiskirjeiden, tulosraportoinnin ja erikoistarjousten ilmoituksille on valittu vaihtoehto Vastaanota kaikki.