Tilmeld dig Google Partners i Google Ads

Google Partners er et marketingprogram for reklamebureauer og tredjeparter, der administrerer Google Ads-konti på vegne af andre brands eller virksomheder. Når du tilmelder dig Google Partners, får du adgang til en række fordele, bl.a. særlige begivenheder og kurser, brancheundersøgelser og meget mere.

I denne artikel beskrives de trin, som du skal udføre for at tilmelde dig Google Partners.

Før du begynder

Hvis du ikke kender Google Partners eller kravene for tilmelding, er det en god idé at læse mere om Google Partners, inden du går i gang.

Vejledning

1. Gå til Google Partners-websitet.
  2. Klik på fanen "Tilmeld dig Google Partners", og klik derefter på Tilmeld dig nu.
  3. Log ind på din Google Ads-konto, hvis du ikke allerede har gjort det. Bemærk! Du skal have administratoradgang til din virksomheds managerkonto for at tilmelde dig Google Partners. Du får vist en fejlmeddelelse, hvis du ikke har administratoradgang.
  4. Gennemgå ansvarsfraskrivelsen og servicevilkårene, og klik derefter på Acceptér og fortsæt
  5. Vælg den Google Ads-managerkonto, der repræsenterer din virksomhed.
  6. Indtast navnet på din virksomhed, dit website med badge og virksomhedens placering.
  7. Klik på Gem.

Du omdirigeres til Google Partners-sektionen på din Google Ads-konto, hvorefter alle Google Partners-funktioner er tilgængelige for dig.