Registrar-se al programa Google Partners a Google Ads

Google Partners està dissenyat per a agències de publicitat i tercers que gestionen comptes de Google Ads en nom d'altres marques o empreses. Quan us registreu al programa Google Partners, tindreu accés a una sèrie d'avantatges, com ara Formació i estadístiques, Accés i assistència, i Reconeixement i recompenses.

Aquest article explica els passos que heu de seguir per registrar-vos a Google Partners.

Instruccions

1. Aneu al lloc web de Google Partners.
  2. Feu clic a Uniu-vos a Google Partners.
  3. Si encara no heu iniciat la sessió al vostre compte de Google Ads, feu-ho.
    • Nota: per registrar-vos a Google Partners, cal tenir accés administratiu al compte de gestor de Google Ads de l'empresa. Si no teniu aquest nivell d'accés, és possible que vegeu un missatge d'error.
  4. Reviseu l'exempció de responsabilitat i les condicions del servei, i feu clic a Accepta i continua.
  5. Seleccioneu el compte de gestor de Google Ads que representa la vostra empresa.
  6. Completeu la informació necessària.
  7. Feu clic a Desa.

Se us redirigirà a la secció de Google Partners del compte de gestor de Google Ads.

Si voleu gaudir d'avantatges addicionals, com ara una insígnia de partner o de Partner Premier de Google exclusiva, podeu fer-ho sempre que compliu els requisits de partner o de Partner Premier.

Un cop compliu els requisits, rebreu la insígnia en un termini de 24 a 48 hores i podreu començar a utilitzar-la al vostre lloc web i als materials de màrqueting per mostrar els vostres coneixements en Google Ads als clients i al sector.

Nota: per garantir que podeu accedir a tots els avantatges del programa, assegureu-vos que les opcions de configuració per a "Butlletins d'informació", "Informes de rendiment" i "Ofertes especials" estan definides en "Vull rebre-ho tot" a les notificacions.