Google Partner ‑statuksen tarkistaminen

Tarkistamalla Google Partner ‑statuksen saat selville
  • onko yrityksesi Google Partner tai Premier Partner
  • mitä vaatimuksia yrityksen on täytettävä, jotta se voi joko saada tai säilyttää tunnuksen.

Ennen kuin aloitat

Sinulla on oltava järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet, normaalit pääsyoikeudet tai vain lukuoikeus yrityksesi Google Partnersiin rekisteröidylle Google Adsin hallinnoijan tilille.

Näin tarkistat Partner-statuksen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta siirtymispalkista Partners-ohjelma-välilehteä.
  3. Etsi Partner-status-kortti. Kortista näet, onko yrityksesi Google Partner tai Premier Partner.
  4. Jos haluat lisätietoja yrityksesi statuksesta, klikkaa Näytä tiedot.

Näet Partner-status-taulukon, josta käy ilmi yrityksesi status ja se, miten yrityksesi suoriutuu uusista Google Partner ‑vaatimuksista. Vaatimukset tarkistetaan päivittäin. Jos yrityksesi ei enää täytä Partner-vaatimuksia, sinulla on 60 päivää lisäaikaa täyttää ehdot, ennen kuin menetät etusi.

Lue lisää siitä, miten pääset Partneriksi tai Premier Partneriksi.

Mitä Partner-status tarkoittaa?

Partner-status Mitä se tarkoittaa
Ei Google Partner Yrityksesi ei ole vielä Google Partner tai Premier Partner. Valitse Partner-status-kortista Näytä tiedot, niin näet vaatimukset, jotka yrityksesi on täytettävä Google Partner ‑kumppaniksi päästäkseen.
Google Partner

Yrityksesi on Google Partner ‑kumppani. Partner-status-kortissa näkyy Google Partner ‑tunnuksesi.

Jos haluat ladata tunnuksesi, klikkaa Näytä tiedot, vieritä alas Tunnussisällöt-osioon ja seuraa ohjeita.

Premier Partner

Yrityksesi on Premier Partner ‑kumppani. Partner-status-kortissa näkyy Premier Partner ‐tunnuksesi. Jos haluat ladata tunnuksesi, klikkaa Näytä tiedot, vieritä alas Tunnussisällöt-osioon ja seuraa ohjeita.

Lue lisää Google Partner ‐ohjelman eduista.

Partner-status menetetty

Jos yritys ei täytä enää Partner-tunnuksen vaatimuksia, se menettää

• oikeuden käyttää Google Partner- tai Premier Partner ‑tunnusta ja siihen liittyviä etuja
  • oikeuden mainostaa Google Partner- tai Premier Partner ‑statusta.

Partner-statuksen menettäminen ei tarkoita sitä, että yritys ei ole enää Google Partners ‑ohjelman jäsen.

Yritys voi edelleen osallistua ohjelmaan ja hyödyntää muita jäsenetuja.

Huom. Muista, että Googlen kolmansia osapuolia koskevat käytännöt koskevat yrityksiä, jotka ovat Google Partners ‑ohjelman jäseniä, ja yrityksiä, jotka ovat saaneet Google Partner ‑tunnuksen.

Jos yrityksesi on menettänyt Partner-statuksensa, voit lähettää valituksen.

Usein kysyttyä

Mitä teen, jos yritykseni Google Partner ‑tunnus ei ole saatavilla?

Jos olet täyttänyt Partner-vaatimukset äskettäin, huomaa, että tunnuksen päivittymiseen voi mennä 48 tuntia. Huolehdi jatkossakin edellytysten täyttymisestä, jotta saat käyttöösi uuden Partner-tunnuksen.

Mitä teen, jos yritykselläni ei ole oikeutta saada Google Partner ‑tunnusta?

Jos saat ilmoituksen, jonka mukaan yritykselläsi ei ole oikeutta saada Google Partner ‑tunnusta käytäntöjen tai käyttöehtojen rikkomusten vuoksi, yritys on ehkä rikkonut joitakin seuraavista:

Lue nämä käytännöt ja käyttöehdot huolellisesti ja varmista, että ymmärrät niiden vaatimukset. Voit myös lähettää valituksen.