Google Partner ‑kumppanuuden tilan tarkistaminen

Jos sinulla on järjestelmänvalvojan, normaalit tai vain luku ‑oikeudet yrityksesi Google Ads ‑hallinnoijan tilille, näet Google Partner ‑tilan Google Ads ‑hallinnoijan tilin Kumppaniohjelma-välilehdeltä Tunnuksen tila ‑kortista. Partner-kumppanitilastasi riippuen voit nähdä seuraavat tiedot:
  • yrityksellesi myönnetty tunnus (Google Partner tai Premier Google Partner)
  • vaara tunnuksen menettämisestä
  • tunnuksen saamisen tai säilyttämisen vaatimukset
  • yritykselle myönnetyt erikoisalat
  • vaara erikoisalan menettämisestä
  • erikoisalan saamisen tai säilyttämisen vaatimukset.

Ennen kuin aloitat

Jos et tunne tarkkaan Google Partner ‑kumppaneille asetettuja vaatimuksia, lue lisää Google Partner ‑tunnuksen vaatimuksista. Jos et tunne tarkkaan erikoisalan vaatimuksia, lue lisää erikoisalan ansaitsemisesta.

Ohjeet

Kumppanuuden tilan tarkistaminen

1. Siirry Kumppaniohjelma-välilehdelle.
  2. Etsi Tunnuksen tila ‑kortti. Tällä sivulla näet, onko yrityksellesi myönnetty Partner- tai Premier Partner ‑tunnus tai onko se vaarassa menettää tunnuksensa.
  3. Saat lisätietoja yrityksen Partner-kumppanuuden tilasta valitsemalla Näytä tiedot. Jos yrityksellesi ei ole myönnetty tunnusta tai se on vaarassa menettää tunnuksensa, näet myös tunnuksen myöntämisen tai säilyttämisen vaatimukset. Näet myös, onko yrityksesi ansainnut erikoisaloja tai vaarassa menettää sellaisen.

Partner-kumppanuuden tilat

Tila Merkitys
Yritys ei ole vielä Google Partner ‑kumppani Yrityksellesi ei vielä ole myönnetty Partner- tai Premier Partner ‑tunnusta, eikä se ole ansainnut erikoisaloja. Valitse Tunnuksen tila ‑kortista Näytä tiedot, niin näet tunnuksen ja erikoisalojen ansaitsemisen edellytykset.
Google Partner

Yrityksesi on ansainnut Partner-tunnuksen. Näet Tunnuksen tila ‑kortista yrityksen Partner-tunnuksen ja erikoisalat. Valitse Näytä tiedot ja sitten Partner-tunnus. Tunnuksen vaatimuksissa näet vihreät valintamerkit ja Saavutettu-merkinnän. Voit lisätä merkin sivustolle ja markkinointimateriaaleihin.

Jos haluat ladata tunnuksen, siirry Tunnuksen tila ‑korttiin ja avaa kolmen pisteen valikko 3 dot menu icon. Valitse sitten Lataa tunnukseen liittyvää sisältöä.

Google Premier Partner

Yrityksellesi on myönnetty Premier Partner ‑tunnus. Näet Tunnuksen tila ‑kortista yrityksen Premier Partner ‑tunnuksen ja erikoisalat. Valitse Näytä tiedot ja sitten Partner-tunnus. Tunnuksen vaatimuksissa näet vihreät valintamerkit ja Saavutettu-merkinnän.

Voit lisätä merkin sivustolle ja markkinointimateriaaleihin.

Jos haluat ladata tunnuksen, siirry Tunnuksen tila ‑korttiin ja avaa kolmen pisteen valikko 3 dot menu icon. Valitse sitten Lataa tunnukseen liittyvää sisältöä.

Tunnus on vaarassa Yrityksesi on vaarassa menettää Partner-tunnuksensa, koska se ei enää täytä kaikkia sen vaatimuksia. Jos yrityksesi on vaarassa menettää tunnuksen tai erikoisalan, näet kolmion, jossa on huutomerkki ja ilmoitus. Valitse Näytä tiedot ja sitten vaarassa oleva vaihtoehto. Näet tunnuksen jokaisen vaatimuksen kohdalla valintamerkin ja Saavutettu- tai Ei saavutettu ‑merkinnän.

Lue lisää Google Partner ‑kumppanieduista.

Vaarassa oleva tunnus ja erikoisalat

Kuten edellä tilataulukosta käy ilmi, yrityksesi on vaarassa menettää Partner-tunnuksen tai erikoisalan, jos se ei enää täytä yhtä tai useampaa sen vaatimusta. Saat tarpeellisten muutosten tekemiseen kohtuullisesti aikaa, jotta yrityksesi voi täyttää jälleen kaikki vaatimukset.

Saatamme ajoittain päivittää Partner-kumppanien kelpoisuusvaatimuksia, joten muista lukea tililläsi näkyvät Partner-kumppaniasemaan liittyvät ilmoitukset.

Kumppaniasema on menetetty

Jos yrityksesi ei enää täytä Partner-kumppanin vaatimuksia, se menettä

• Partner- tai Premier Partner ‑tunnuksen käyttöoikeuden
  • yrityksen erikoisalat
  • oikeuden käyttää Partner- tai Premier Partner ‑tunnusta mainonnassa.

Partner-kumppanuuden menettäminen ei tarkoita, että yrityksesi ei ole enää Partners-ohjelman jäsen.

Yrityksesi voi edelleen osallistua ohjelmaan ja hyödyntää muita jäsenetuja, kuten Google Adsin kampanjatarjouksia ja Partners-yhteisöjä.

Muista, että Googlen kolmansien osapuolten käytännöt koskevat yrityksiä, jotka ovat Partners-ohjelman jäseniä, ja yrityksiä, jotka ovat saaneet Partner-tunnuksen.

Jos yrityksesi on menettänyt tunnuksensa, voit lähettää valituksen.

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin auttaa yritystäni saamaan Partner-tunnuksen?

Google Partner ‑kumppaniksi pääseminen vaatii koko yrityksen panosta, mutta yksittäinen henkilö voi vaikuttaa lopputulokseen merkittävästi. Seuraavilla tavoilla voit auttaa yritystäsi pääsemään Partner-kumppaniksi ja ansaitsemaan Partner- tai Premier Partner ‑tunnuksen:

• Sertifioitujen käyttäjien on jaettava tietonsa Skillshopista.
  • Henkilökohtaisten sähköpostiosoitteidensa kautta sertifioitujen käyttäjien on lisättävä yrityssähköpostiosoite Skillshopiin sertifiointien tuomista varten.
  • Sertifioiduilla käyttäjillä on oltava normaalit tai järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet yrityksesi Google Adsin hallinnoijan tilille tai alahallinnoijatileille.

Jos käytät henkilökohtaista sähköpostiosoitetta Skillshop-tililläsi, sinun on lisättävä yrityksesi hallinnoija- tai alahallinnoijatileillä käyttämäsi yrityssähköpostiosoite Skillshopin käyttäjäprofiilisivulle. Lisää osoite Yrityksen sähköpostiosoite ‑kenttään. Jos käytät yrityssähköpostiosoitetta Skillshop-tililläsi, sen on oltava sama osoite kuin se, jota käytät yrityksesi hallinnoijan tai alahallinnoijan tileillä.

Muutosten voimaantulo voi kestää 48 tuntia.

Yrityksen Partner-tunnuksen tila ei ole saatavilla

Jos saamassasi ilmoituksessa sanotaan, että yrityksesi Partner-tunnuksen tila ei ole saatavilla, se voi johtua siitä, että meillä ei ole viimeisimpiä tietoja yrityksesi Partner-vaatimusten tilasta. Jos esimerkiksi olet juuri saanut Google Ads ‑sertifioinnin Skillshopista, sen päivittyminen Partner-tietoihin voi kestää 48 tuntia.

Yritykselläsi ei ole oikeutta Partner-tunnukseen

Jos saamassasi ilmoituksessa sanotaan, että yritykselläsi ei ole oikeutta Partner-tunnukseen käytäntöjen tai käyttöehtojen rikkomisen vuoksi, yritys on ehkä rikkonut jotakin seuraavista:

Lue nämä käytännöt ja käyttöehdot huolellisesti ja varmista, että ymmärrät kaikki niiden vaatimukset.