Tjek din status som Google-partner

Hvis du har administratoradgang, standardadgang eller skrivebeskyttet adgang til din virksomheds Google Ads-managerkonto, kan du finde din status som Google-partner ved at gå til fanen Partnerprogram på din Google Ads-managerkonto og se på badgestatuskortet. Din partnerstatus kan give dig følgende oplysninger:
  • Om din virksomhed har opnået Google Partner- eller Google Premier Partner-badget
  • Om der er risiko for, at din virksomhed mister sit badge
  • Hvilke krav din virksomhed skal opfylde for at opnå eller beholde badget
  • Om din virksomhed har opnået specialiseringer
  • Om der er risiko for, at din virksomhed mister en specialisering
  • Hvilke krav din virksomhed skal opfylde for at opnå eller beholde en specialisering

Før du begynder

Hvis du ikke ved, hvilke krav du skal opfylde for at få status som Google-partner, kan du få flere oplysninger om, hvordan du opnår Google Partner-badget. Hvis du ikke er bekendt med kravene til specialiseringer, kan du få flere oplysninger om, hvordan du opnår en specialisering.

Vejledning

Sådan tjekker du din partnerstatus

1. Gå til fanen Partnerprogram.
  2. Find kortet Badgestatus. Du kan se, om din virksomhed har opnået Partner- eller Premier Partner-badget, eller om der er risiko for, at din virksomhed vil miste badget.
  3. Du kan få flere oplysninger om din virksomheds partnerstatus ved at klikke på Vis detaljer. Hvis din virksomhed ikke har opnået badget eller risikerer at miste det, kan du se de krav, der skal opfyldes for at opnå eller beholde badget. Du kan også se, om din virksomhed har opnået nogen specialiseringer eller risikerer at miste en specialisering.

Hvad betyder din partnerstatus?

Partnerstatus Hvad betyder det?
Du er endnu ikke Google-partner Din virksomhed har endnu ikke opnået Partner- eller Premier Partner-badget, og den har endnu ikke opnået nogen specialiseringer. Klik på "Vis detaljer" på badgestatuskortet for at se de krav, som din virksomhed skal opfylde for at opnå badget og specialiseringer.
Google Partner

Din virksomhed har opnået Partner-badget. Dit badgestatuskort viser dit Partner-badge og dine specialiseringer. Klik på "Vis detaljer", og vælg muligheden "Partner-badge". Du kan se grønne flueben og ordet "Opnået" ved kravene til badget. Du kan tilføje dit badge på dit website og i dit marketingmateriale.

Du kan downloade dit badge ved at gå til kortet Badgestatus, klikke på prikmenuen 3 dot menu icon og derefter klikke på Hent badge-aktiver.

Google Premier Partner

Din virksomhed har opnået Premier Partner-badget. Dit badgestatuskort viser dit Premier Partner-badge og dine specialiseringer. Klik på "Vis detaljer", og vælg muligheden "Partner-badge". Du kan se grønne flueben og ordet "Opnået" ved kravene til badget.

Du kan tilføje dit badge på dit website og i dit marketingmateriale.

Du kan downloade dit badge ved at gå til kortet Badgestatus, klikke på prikmenuen 3 dot menu icon og derefter klikke på Hent badge-aktiver.

Badget er i fare Din virksomhed risikerer at miste sin partnerstatus, fordi den ikke længere opfylder et eller flere af kravene. Hvis din virksomhed har risiko for at miste sit badge eller sine specialiseringer, kan du se en trekant med et udråbstegn og en meddelelse. Klik på "Vis detaljer", og vælg den mulighed, der er risiko for at miste. Du kan se flueben og "Opnået" eller "Ikke opnået" ved hvert af kravene til badget.

Få mere at vide om fordelene ved status som Google-partner.

Risiko for at miste badge og specialiseringer

Som nævnt i statustabellen ovenfor er der risiko for, at din virksomhed mister sit Partner-badge eller sin specialiseringsstatus, hvis den ikke længere opfylder ét eller flere af partnerkravene. Du får en rimelig frist til at foretage ændringerne og blive kvalificeret til badget igen.

Husk, at vi opdaterer Partner-kvalifikationerne af og til, så du skal være opmærksom på eventuelle underretninger om din partnerstatus, som vises på din konto.

Tab af partnerstatus

Hvis din virksomhed ikke kan opfylde partnerkravene, mister den følgende fordele:

• Retten til at bruge Partner- eller Premier Partner-badget
  • Virksomhedsspecialiseringer
  • Retten til at annoncere med sin status som Partner eller Premier Partner

Tab af partnerstatus betyder ikke, at virksomheden mister sit medlemskab af Partnerprogrammet.

Din virksomhed kan fortsat deltage i programmet og få adgang til de andre fordele ved medlemskabet, f.eks. Google Ads-kampagnetilbud og adgang til Partners-fora.

Husk, at Googles politik vedrørende tredjeparter gælder for de virksomheder, der er medlemmer af partnerprogrammet, og dem, der er kvalificeret til Partner-badget.

Hvis din status er gået tabt, kan du indsende en appel.

Ofte stillede spørgsmål

Sådan hjælper du din virksomhed med at opnå Partner-badget

Kvalificering til partnerstatus sker gennem en kollektiv indsats, men en enkelt person kan gøre en stor forskel. Du skal gøre følgende for at hjælpe din virksomhed med at blive partner og opnå Partner- eller Premier Partner-badget:

• Certificerede brugere skal dele deres oplysninger via Skillshop.
  • Brugere, der er certificeret med en privat mailadresse, skal tilføje en virksomhedsmailadresse i Skillshop for at sikre korrekt tilskrivning.
  • Certificerede brugere skal have administrator- eller standardadgang til din virksomheds Google Ads-managerkonto eller -undermanagerkonti.

Hvis du bruger en personlig mail på din Skillshop-konto, skal du tilføje den virksomhedsmail, som du bruger til din virksomheds managerkonto eller undermanagerkonti, på din brugerprofilside i Skillshop. Du kan gøre dette i feltet "Virksomhedens mailadresse". Hvis du bruger din virksomhedsmail til din Skillshop-konto, skal du sikre dig, at det er den samme mail, du bruger til din virksomheds managerkonto eller undermanagerkonti.

Der kan gå 48 timer, før ændringerne træder i kraft.

Når status for din virksomheds Partner-badge ikke er tilgængelig

Hvis du får en meddelelse om, at statussen for din virksomheds Partner-badge ikke er tilgængelig, kan det være, fordi vi ikke har de seneste oplysninger, som kræves for at opnå Partner-badget. Hvis du f.eks. for nylig har gennemført en Google Ads-certificering i Skillshop, kan der gå op til 48 timer, før ændringen fremgår af bedømmelsen vedrørende dit Partner-badge.

Når din virksomhed ikke er kvalificeret til at opnå Partner-badget

Hvis du får en meddelelse om, at din virksomhed ikke er kvalificeret til at opnå Partner-badget på grund af overtrædelse af politikker eller servicevilkår, kan det skyldes, at én eller flere af nedenstående politikker/servicevilkår er blevet overtrådt:

Læs ovenstående politikker og servicevilkår for at sikre dig, at du forstår alle krav.