Consultar l'informe de botiga

L'informe de botiga mostra el nombre de visites presencials que rebeu en cadascuna de les vostres ubicacions físiques, i proporciona informació de conversions generades per accions específiques de les botigues, com ara trucades, visites al lloc web o indicacions amb cotxe, entre d'altres. Amb aquesta informació, podeu distribuir el pressupost per millorar el rendiment de les botigues que funcionen o per ajudar les botigues que necessitin més assistència.

En aquest article s'hi explica què és l'informe de botiga i com es pot utilitzar. Per obtenir més informació sobre altres tipus d'informes basats en la ubicació, consulteu l'article Sobre el mesurament del rendiment geogràfic.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Botigues.

S'estan actualitzant els recursos per activar funcions noves i simplificar la creació i la gestió de recursos. Un cop s'hagi actualitzat un recurs en un compte, les dades de l'historial de botigues es mostraran a la pestanya de l'editor d'informes en comptes de l'informe de botigues.

Sobre els resultats

En consultar l'informe de botiga, veureu de manera predeterminada un seguit d'accions locals i visites a la botiga. Algunes de les conversions són resultats directes de les impressions de la mateixa ubicació d'aquesta fila, mentre que la resta poden ser resultats d'impressions d'ubicacions diferents (quan són a prop de la ubicació d'aquesta fila). Les mètriques d'aquest informe representen totes les conversions de cada ubicació, encara que l'acció local no s'inclogui a la columna "Conversions" que utilitza Smart Bidding.

Aquestes són les columnes que es mostren de manera predeterminada:

Nom de la columna Què vol dir
Abast local (impressions) Nombre de vegades que s'ha mostrat un anunci de la botiga basat en la ubicació. Aquestes impressions no són necessàriament les que generen les conversions de la mateixa fila (per exemple, visites a la botiga). Quan algunes botigues són massa a prop, és molt probable que un usuari final vegi una impressió de la "botiga A" i acabi fent una conversió a la "botiga B" (per exemple, visitant-la).
Clics de trucada Nombre de vegades que les persones han fet clic al botó "Truca" per contactar amb una botiga mentre fan clic o després d'haver fet clic al vostre l'anunci. Aquesta xifra no especifica si les trucades es van arribar a establir ni quant van durar.
Indicacions amb cotxe Nombre de vegades que els usuaris han fet clic al botó "Obtén indicacions" per arribar a una botiga després d'haver fet clic al vostre anunci.
Visites al lloc web

Nombre de vegades que s'ha redirigit els usuaris a l'URL d'una botiga després d'haver fet clic al vostre anunci.

Nota: aquest URL és el que ha proporcionat la botiga a les dades relacionades amb la seva ubicació (per exemple, la pàgina de detalls d'ubicació), no pas l'URL de l'anunci.

Visites a la botiga Nombre de vegades que els usuaris han visitat una botiga després d'haver fet clic al vostre anunci.

Aquí teniu altres columnes relacionades amb les accions locals i visites a la botiga que podeu afegir a l'informe:

Nom de la columna Què vol dir
Carta Nombre de vegades que els usuaris han fet clic en un enllaç per veure la carta d'un establiment després d'haver fet clic al vostre anunci.
Carta (conversions postimpressió) Nombre de vegades que els usuaris han fet clic en un enllaç per veure la carta d'un establiment després d'haver vist el vostre anunci.
Comandes Nombre de vegades que els usuaris han fet clic al botó "Fes una comanda" per fer una comanda després d'haver fet clic al vostre anunci.
Comandes (conversions postimpressió) Nombre de vegades que els usuaris han fet clic al botó "Fes una comanda" per fer una comanda després d'haver vist el vostre anunci.
Clics de trucada (conversions postimpressió) Nombre de vegades que els usuaris han fet clic al botó "Truca" per contactar amb una botiga després d'haver vist el vostre anunci. Aquesta xifra no especifica si les trucades es van arribar a establir ni quant van durar.
Indicacions amb cotxe (conversions postimpressió) Nombre de vegades que els usuaris han fet clic al botó "Obtén indicacions" per arribar a una botiga després d'haver vist el vostre anunci.
Visites al lloc web (conversions postimpressió)

Nombre de vegades que s'ha redirigit els usuaris a l'URL d'una botiga després d'haver vist el vostre anunci.

Nota: aquest URL és el que ha proporcionat la botiga a les dades relacionades amb la seva ubicació (per exemple, la pàgina de detalls d'ubicació), no pas l'URL de l'anunci.

Altres implicacions Nombre de conversions d'un altre tipus (per exemple, publicar una ressenya o desar la ubicació d'una botiga) que s'han generat després que els usuaris hagin fet clic al vostre anunci.
Altres implicacions (conversions postimpressió) Nombre de conversions d'un altre tipus (per exemple, publicar una ressenya o desar la ubicació d'una botiga) que s'han generat després que els usuaris hagin vist el vostre anunci.
Visites a la botiga (conversions postimpressió) Nombre de vegades que els usuaris han visitat una botiga després d'haver vist el vostre anunci.
Nota: per mostrar estadístiques de totes les versions desactualitzades de les ubicacions, podeu fer clic al menú de tres punts 3 dot icon i seleccionar "Mostra els elements que s'han tret". Sovint, els recomptes de l'informe de botiga no s'afegeixen al nivell de campanya perquè els recomptes de les ubicacions que s'han tret no es mostren de manera predeterminada.

Atribució

Durant el camí cap a una conversió, els usuaris poden fer diverses cerques i interaccionar amb diversos anuncis d'un mateix anunciant. Els models d'atribució us permeten triar quin valor doneu a cada clic que genera conversions. Podeu atribuir el mèrit als primers clics, als darrers o a una combinació de clics.

El mèrit de les conversions d'accions locals s'atribueix utilitzant el model del "darrer clic". Més informació sobre els models d'atribució