Om lokale konverteringshandlinger

Lokale konverteringshandlinger telles hver gang folk fullfører en handling som er spesifikk for den fysiske beliggenheten til en annonsør (f.eks. en butikk), under eller etter interaksjon med en annonse for den aktuelle butikken. Ettersom lokale konverteringshandlinger forekommer i Googles produkter og tjenester (f.eks. Google Maps), defineres lokale handlinger automatisk i Google Ads. Data om lokale konverteringshandlinger samles inn og er anonyme. Konverteringer fra lokale handlinger er bare tilgjengelig for visse annonsører. Annonsører med sensitive beliggenhetskategorier knyttet til barn, religion, helsetjenester og seksuelt innhold har ikke tilgang til denne funksjonen.

Hvis konverteringer tilknyttet disse lokale handlingene registreres i kontoen din, ser du dem i Konverteringshandlinger-tabellen, i tillegg til eventuelle andre konverteringshandlinger du har definert. Du kan også se disse dataene i Google Ads-rapportene dine ved å segmentere «Alle konverteringer»-kolonnen etter konverteringshandling. Konverteringer tilknyttet lokale handlinger vises som standard ikke i «Konverteringer»-kolonnen.

Dette er de seks ulike typene lokale handlinger:

1. Klikk for å ringe: Dette er klikk på «Ring»-knappen i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter interaksjon med annonser.
  2. Lokale handlinger – veibeskrivelse: Dette er klikk på «Få veibeskrivelse»-knappen i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter interaksjon med annonser.
  3. Lokale handlinger – besøk på nettstedet: Dette er klikk på nettstedslinken i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter interaksjon med annonser.
  4. Lokale handlinger – andre interaksjoner: Dette er klikk på andre sporede brukerhandlinger (f.eks. deling av posisjoner, lagringer osv.) i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter interaksjon med annonser.
  5. Lokale handlinger – bestillinger: (vertikalspesifikk) Dette er klikk på «Bestill»-knappen i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter interaksjon med annonser.
  6. Lokale handlinger – menyvisninger: (vertikalspesifikk) Dette er klikk på menylinken i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter interaksjon med annonser.

Linker til beslektet innhold