Om konverteringer fra lokale handlinger

Merk: Hvis du allerede sporer konverteringer fra butikkbesøk, kan du kanskje ikke bruke konverteringer fra lokale handlinger. De rapporteres automatisk i kontoen din hvis du innfrir kriteriene for konverteringer fra butikkbesøk. Hvis du har få konverteringer fra butikkbesøk eller ikke måler slike konverteringer, får du relevant rapportering om kampanjeresultater ved å bruke konverteringer fra lokale handlinger.

Konverteringsmål for lokale handlinger støttes i Performance Max for at både Performance Max for butikksalgsmål og kampanjer med flere mål skal få mer presis måling av konverteringer utenfor nettet.

Det telles konverteringer fra lokale handlinger hver gang folk fullfører handlinger som er spesifikk for den fysiske beliggenheten til en annonsør (f.eks. en butikk), under eller etter samhandlingen med en annonse fra denne annonsøren. Siden konverteringer fra lokale handlinger skjer i Googles produkter og tjenester (f.eks. Google Maps), defineres lokale handlinger automatisk i Google Ads. Data om konverteringer fra lokale handlinger samles inn. Bare visse annonsører kan bruke konverteringer fra lokale handlinger. Annonsører med sensitive beliggenhetskategorier knyttet til barn, religion, helsetjenester og seksuelt innhold har ikke tilgang til denne funksjonen.

Hvis konverteringer tilknyttet disse lokale handlingene registreres i kontoen din, ser du dem i Konverteringshandlinger-tabellen sammen med eventuelle andre konverteringshandlinger du har definert. Du kan også se disse dataene i Google Ads-rapportene ved å segmentere «Alle konverteringer»-kolonnen etter konverteringshandling. Konverteringer tilknyttet lokale handlinger blir som standard ikke tatt med i Konverteringer-kolonnen. Finn ut mer om standard konverteringsmål i kontoer.

Gjennomgå denne tabellen over konverteringer fra lokale handlinger:

Konvertering Beskrivelse
Klikk for å ringe Klikk på Ring-knappen i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter interaksjoner med annonser.
Lokale handlinger – veibeskrivelse Klikk på «Få veibeskrivelse»-knappen i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter interaksjoner med annonser.
Lokale handlinger – besøk på nettstedet Dette er klikk på nettstedslinken til en hvilken som helst stedsbasert Google-annonse eller -tjeneste etter interaksjoner med annonsen.
Lokale handlinger – andre interaksjoner Klikk på andre sporede brukerhandlinger (f.eks. deling av posisjon, lagring osv.) i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter en annonseinteraksjon.
Lokale handlinger – bestillinger (Vertikalspesifikk:) Klikk på Bestill-knappen i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter interaksjoner med annonsen.
Lokale handlinger – menyvisninger (Vertikalspesifikk:) Klikk på menylinken i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter interaksjoner med annonsen.

Linker til beslektet innhold