Om lokale konverteringshandlinger

Merk: Hvis du allerede sporer konverteringer fra butikkbesøk, kan du kanskje ikke bruke konverteringer fra lokale handlinger. Det blir automatisk rapportert om dem i kontoen din hvis du innfrir kriteriene for konverteringer fra butikkbesøk. Hvis du har få konverteringer fra butikkbesøk, eller om du ikke måler slike konverteringer, får du relevant rapportering om kampanjeresultater ved å bruke konverteringer fra lokale handlinger.

Det telles konverteringer fra lokale handlinger hver gang folk fullfører en handling som er spesifikk for den fysiske beliggenheten til en annonsør (f.eks. en butikk), under eller etter interaksjonen med en annonse fra den aktuelle annonsøren. Ettersom lokale konverteringshandlinger forekommer i Googles produkter og tjenester (f.eks. Google Maps), defineres lokale handlinger automatisk i Google Ads. Data om lokale konverteringshandlinger samles inn og er anonyme. Konverteringer fra lokale handlinger er bare tilgjengelig for visse annonsører. Annonsører med sensitive beliggenhetskategorier knyttet til barn, religion, helsetjenester og seksuelt innhold har ikke tilgang til denne funksjonen.

Hvis konverteringer tilknyttet disse lokale handlingene registreres i kontoen din, ser du dem i Konverteringshandlinger-tabellen sammen med eventuelle andre konverteringshandlinger du har definert. Du kan også se disse dataene i Google Ads-rapportene dine ved å segmentere «Alle konverteringer»-kolonnen etter konverteringshandling. Konverteringer tilknyttet lokale handlinger blir som standard ikke tatt med i Konverteringer-kolonnen.

Gjennomgå denne tabellen med konverteringer fra lokale handlinger:

Konvertering Beskrivelse
Klikk for å ringe Klikk på Ring-knappen i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter interaksjoner med annonser.
Lokale handlinger – veibeskrivelse Klikk på «Få veibeskrivelse»-knappen i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter interaksjoner med annonser.
Lokale handlinger – besøk på nettstedet Dette er klikk på nettstedslinken til en hvilken som helst stedsbasert Google-annonse eller -tjeneste etter interaksjoner med annonsen.
Lokale handlinger – andre interaksjoner Klikk på andre sporede brukerhandlinger (f.eks. deling av posisjon, lagring osv.) i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter interaksjoner med annonsen.
Lokale handlinger – bestillinger (Vertikalspesifikk:) Klikk på Bestill-knappen i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter interaksjoner med annonsen.
Lokale handlinger – menyvisninger (Vertikalspesifikk:) Klikk på menylinken i stedsbaserte Google-annonser eller -tjenester etter interaksjoner med annonsen.

Linker til beslektet innhold