Yksilökohtainen tavoittavuus: Määritelmä

Tämä ilmaisee mainoksen nähneiden käyttäjien kokonaismäärän. Nämä mittarit tarjoavat evästeitä tarkempaa tietoa, ja niiden avulla saat käsityksen siitä, kuinka moni käyttäjä näki mainoksesi eri laitteilla, muodoissa, sivustoilla, sovelluksissa ja verkoissa.

Jos käyttäjä esimerkiksi näkee mainoksesi puhelimella, tietokoneella ja tabletilla, mainoksesi saa kolme impressiota, mutta yksilökohtaisen tavoittavuuden avulla saat tietää, että kaikki nämä impressiot ovat tulleet samalta käyttäjältä (mainoksesi on tavoittanut saman käyttäjän kolme kertaa). Jos käyttäjä näkee mainoksesi mobiililaitteellaan ja näkee sen sitten uudelleen yhdessä toisen henkilön kanssa internetyhteyttä tukevalla TV-laitteella (CTV), mainoksesi saa kolme impressiota (yhteiskatselu) ja yksilökohtainen tavoittavuus kertoo sinulle, että kyseiset impressiot tulivat kahdelta käyttäjältä.

Yksilöllisen tavoittavuuden mittarit kertovat seuraavat tiedot:

• Yksittäiset käyttäjät
  • Keskimääräinen impressiotiheys käyttäjää kohti (tarkistustiheys)