Yksilökohtainen tavoittavuus: Määritelmä

Tämä ilmaisee mainoksen nähneiden käyttäjien kokonaismäärän. Nämä mittarit tarjoavat evästeitä tarkempaa tietoa, ja niiden avulla saat käsityksen siitä, kuinka moni käyttäjä näki mainoksesi eri laitteilla, muodoissa, sivustoilla, sovelluksissa ja verkostoissa.

Jos käyttäjä esimerkiksi näkee mainoksesi puhelimella, tietokoneella ja tabletilla, mainoksesi saa kolme impressiota, mutta yksilökohtaisen tavoittavuuden avulla saat tietää, että kaikki nämä impressiot tulivat samalta käyttäjältä (mainoksesi tavoitti saman käyttäjän kolme kertaa).

Yksilökohtainen tavoittavuus ‑mittareita ovat seuraavat:

• Yksilöidyt käyttäjät
  • Keskim. impressiot käyttäjää kohden (näyttötiheys)