Yksilöllinen tavoittavuus: Määritelmä

Yksilöllinen tavoittavuus on tärkeä mittari kampanjoiden mittakaavan selvittämisessä, sillä sen avulla voit saada käsityksen siitä, miten monta yksittäistä käyttäjää tavoitat kampanjoillasi.

Oletetaan esimerkiksi, että Matti näkee mainoksesi puhelimellaan, tietokoneellaan ja tabletillaan. Yksilöllisen tavoittavuuden mittarin avulla voit saada selville, että kaikki nämä impressiot ovat peräisin samalta käyttäjältä, joten ne lasketaan kolmen impression sijasta yhdeksi impressioksi.