Unique Reach: Definition

Måler det samlede antal personer, der har fået vist en annonce. Disse metrics måler mere end den grundlæggende cookiemåling, så du kan få en forståelse af, hvor mange der har set din annonce på forskellige enheder, formater, websites, apps og netværk.

Hvis en person f.eks. ser din annonce på sin mobiltelefon, computer og tablet, får din annonce tre eksponeringer, men Unik rækkevidde kan fortælle dig, at hver af disse eksponeringer stammer fra den samme bruger (din annonce er nået ud til den samme bruger tre gange). Hvis en person ser din annonce på sin mobilenhed og derefter ser den igen sammen med en anden person på et smart-tv, får din annonce tre eksponeringer (samsening), og unik rækkevidde kan fortælle dig, at disse eksponeringer kom fra to brugere.

Metrics for unik rækkevidde omfatter følgende:

• Unikke brugere
  • Gns. eksp. frekv. pr. bruger (frekvens)