Sobre les regles automàtiques a l'experiència anterior de Google Ads i a la nova

En general, els canvis que feu a l'experiència anterior d'AdWords queden reflectits a la nova experiència de Google Ads. Tot i això, alguns anunciants veuran canvis a les regles automàtiques.

Aquest article explica els canvis que s'han fet a les regles automàtiques a la nova experiència de Google Ads.

Què canvia

Les regles que hàgiu configurat a l'experiència anterior d'AdWords es migraran automàticament a la nova experiència de Google Ads perquè les pugueu gestionar completament a la nova experiència. Tot i això, algunes regles i valors de columna es retiraran i, per tant, ja no s'admetran a la nova experiència. Més informació sobre els canvis que s'han fet a la nova experiència de Google Ads

Les regles que utilitzin columnes o valors de columna no admesos a la nova experiència deixaran de funcionar i es marcaran com a no vàlides. Les columnes personalitzades definides per l'usuari que facin referència a columnes retirades tampoc no s'admetran a la nova experiència de Google Ads. Així mateix, les regles que utilitzin aquestes columnes personalitzades als criteris també es marcaran com a no vàlides.

Un cop que les regles s'hagin migrat, ja no podreu editar-les ni crear-ne de noves a l'experiència anterior d'AdWords.

Mentre s'estiguin migrant les regles corresponents al vostre identificador de client, l'edició de regles no estarà disponible durant unes hores. Pel que fa a l'execució de les regles, no quedarà afectada en cap moment; per tant, les regles es continuaran executant a les hores programades.

Què heu de fer

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Heu d'actualitzar les regles no vàlides a fi de restaurar-ne la funcionalitat. Podeu fer-ho canviant-ne els criteris per utilitzar columnes admeses a la nova experiència de Google Ads.

Per corregir les regles marcades com a no vàlides a la nova experiència de Google Ads:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Icona d'eines.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Accions massives i, tot seguit, a Regles.
  3. Apliqueu el filtre "Validesa de la regla = No vàlida" a la taula. Més informació sobre com es poden personalitzar les taules
  4. En el cas de les regles marcades com a no vàlides, feu clic a l'opció "Corregeix" que hi ha a l'última columna. Veureu el motiu pel qual la regla s'ha marcat com a no vàlida a la part superior de la pàgina.

Nota: un cop que les regles s'hagin mogut a la nova experiència de Google Ads, s'espera que el seu comportament canviï en els casos següents:

• A la nova experiència de Google Ads, les regles també afectaran la campanya, els grups d'anuncis i altres entitats de prova que es creïn per executar experiments de campanya.
  • A la nova experiència de Google Ads, la columna Quota d'impressions perdudes de cerca (rànquing) està disponible per als grups d'anuncis que pertanyen a campanyes amb pressupost limitat (no disponibles a l'experiència anterior d'AdWords). Com a resultat, a la nova experiència de Google Ads les regles del nivell de grup d'anuncis que utilitzin aquesta columna també afectaran els grups d'anuncis amb pressupost limitat.