Algoritme SHA-256: definició

SHA-256 és la sigla en anglès d'"algoritme de funció resum segur de 256 bits" i es fa servir per a la seguretat criptogràfica.

Els algoritmes criptogràfics de funció resum generen dades xifrades irreversibles i úniques. Com més gran sigui el nombre de xifrats possibles, més remota és la possibilitat que dos valors generin un mateix xifrat.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda