Suoraveloituksen päivittäiset käyttörajat

Tilillesi voidaan asettaa tilapäinen päivittäinen käyttöraja, jos tililläsi käytetään suoraveloitusta yhtenäiseen euromaksualueeseen (Single European Payments Area, SEPA) kuuluvan maan maksuihin ja Google Ads havaitsee tililläsi poikkeavaa tai epäilyttävää toimintaa.

Mitä tämä tarkoittaa

Kun tilillesi asetetaan päivittäinen kulutusraja, saat ilmoitukset tilillesi ja sähköpostitse uudesta rajasta. Kulutusraja on etusijalla mahdollisesti asettamiisi kampanjabudjetteihin nähden, ja se on voimassa noin kahdeksan viikkoa.

Kun olemme varmistaneet, että tilisi tiedot ovat turvassa, käyttöraja poistetaan ja saat ilmoituksen asiasta tilillesi ja sähköpostiisi.

Jos uskot, että tilisi tiedot ovat turvassa, alla kerrotaan, miten voit nopeuttaa tilisi kulutusrajan poistamista tai pyytää päivittäisen kulutusrajan korottamista.

Päivittäisen käyttörajan poistamisen nopeuttaminen

1. Lisää credit-kortti Maksutapa-kohtaan ja tee siitä Google Ads ‑tilisi ensisijainen maksutapa.
  2. Poista pankkitilisi Google Ads ‑tilisi Maksutapa-kohdasta.

Tämä jälkeen päivittäinen käyttöraja poistetaan tililtäsi viiden arkipäivän kuluessa. Saat ilmoitukset asiasta tilillesi ja sähköpostitse. Huomaa, että jos tililläsi on saldoa, päivittäinen käyttöraja voi jäädä tilillesi, kunnes jäljellä oleva saldo on käytetty.

Korotuksen pyytäminen päivittäiseen käyttörajaan

Lähetä päivittäisen käyttörajan korotuspyyntölomake. Saat pyyntöäsi koskevan ilmoituksen tilillesi ja sähköpostiisi kahden arkipäivän kuluessa. Jatkamme myös tilisi seurantaa, ja jos tilin tietojen todetaan olevan turvassa, päivittäinen kulutusraja poistetaan noin kahdeksan viikon kuluttua siitä, kun se asetettiin tilillesi ensimmäisen kerran.