Om daglige forbrugsgrænser i forbindelse med direkte debitering

Din konto kan blive pålagt en midlertidig daglig forbrugsgrænse, hvis der på kontoen bruges direkte debitering for betaling i et land i SEPA (Single Euro Payments Area) og Google Ads registrerer usædvanlig eller mistænkelig aktivitet på kontoen.

Hvad kan du forvente?

Når din konto bliver pålagt en daglig forbrugsgrænse, modtager du en underretning herom på kontoen og via mail. Forbrugsgrænsen gælder i cirka otte uger og medfører, at eventuelle kampagnebudgetter, du har angivet, tilsidesættes.

Når vi har konstateret, at din konto ikke er i fare, fjernes forbrugsgrænsen. Du bliver ligeledes opdateret om dette i form af en underretning på kontoen og via mail.

Hvis du ikke mener, at din konto er i fare, kan du følge nedenstående fremgangsmåde for at få din daglige forbrugsgrænse fjernet tidligere eller anmode om en højere forbrugsgrænse.

Få din daglige forbrugsgrænse fjernet tidligere

1. Tilføj et betalingskort under "Betalingsmetode", og gør det til den primære betalingsmetode på din Google Ads-konto.
  2. Fjern din bankkonto under "Betalingsmetode" på din Google Ads-konto.

Når du har gjort det, burde den daglige forbrugsgrænse på din konto blive fjernet inden for 5 hverdage. Du bliver opdateret om dette i form af en underretning på kontoen og via mail. Bemærk! Hvis der er kredit på din konto, fjernes den daglige forbrugsgrænse muligvis ikke, før kreditten er opbrugt.

Anmod om en højere daglig forbrugsgrænse

Indsend formularen Anmodning om forhøjelse af daglig forbrugsgrænse. Du modtager en opdatering inden for to hverdage i form af en underretning på kontoen og via mail. Vi fortsætter også med at overvåge din konto, og hvis vi konstaterer, at den ikke er i fare, kan du forvente, at den daglige forbrugsgrænse bliver fjernet cirka otte uger efter den dato, hvor den blev pålagt.