Sobre el complement per a Fulls de càlcul de Google

El complement per a Fulls de càlcul de Google us permet crear, executar i actualitzar fàcilment els informes de Google Ads a Fulls de càlcul de Google. Gaudiu de tots els avantatges que ofereixen les potents funcions de manipulació i presentació de dades de Fulls de càlcul de Google quan genereu informes sobre el vostre rendiment a Google Ads.

Amb el complement per a Fulls de càlcul de Google, podeu fer el següent:

• Crear informes de Google Ads a Fulls de càlcul de Google de manera fàcil i ràpida.
  • Triar columnes i aplicar filtres als informes.
  • Actualitzar els informes ràpidament en lloc d'executar-ne diversos i de copiar-ne i enganxar-ne les dades.
  • Compartir informes amb el vostre equip.
  • Consultar, crear i modificar definicions d'informes des de Fulls de càlcul de Google.
  • Utilitzar taules dinàmiques amb les dades dels informes a Fulls de càlcul de Google.

Aquest article explica com podeu instal·lar el complement i utilitzar-lo per crear, actualitzar, editar i suprimir els vostres informes de Google Ads a Fulls de càlcul de Google.

Nota: ara per ara aquest complement només està disponible per a la versió en anglès de Fulls de càlcul de Google i només als Estats Units.

Consell

Per consultar la configuració de cadascun dels informes que heu creat amb el complement per a Fulls de càlcul de Google, aneu a la pestanya "Report configuration" (Configuració de l'informe) que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Instal·lar el complement de Google Ads per a Fulls de càlcul de Google

1. Aneu a Fulls de càlcul de Google.
    Nota: assegureu-vos d'haver iniciat la sessió al Compte de Google concret que tingui accés al compte de Google Ads per al qual voleu executar informes. Per canviar de Compte de Google, feu clic a la vostra foto de perfil o a l'adreça electrònica que hi ha a la part superior dreta de la pantalla i, a continuació, seleccioneu el compte que voleu utilitzar. Podreu seleccionar el compte de Google Ads concret que voleu utilitzar quan creeu un informe.
  2. Feu clic al signe més que hi ha a sota de "Start a new spreadsheet" (Crea un full de càlcul).
  3. Al menú de la part superior de la pàgina, seleccioneu Add-ons (Complements).
  4. Feu clic a Get add-ons (Obtén complements).
  5. A la finestra que es mostra, introduïu "Google Ads" a la barra de cerca de l'extrem superior dret.
  6. Premeu Enter (Retorn).
  7. Feu clic al complement anomenat "Google Ads".
  8. Feu clic al botó "+Free" (+Gratuït) que hi ha a l'extrem superior dret de la finestra.
  9. Reviseu els permisos i, a continuació, feu clic a Allow (Permet) per instal·lar el complement.

Crear un informe amb el complement de Google Ads per a Fulls de càlcul de Google

1. Aneu a Fulls de càlcul de Google.
    Nota: assegureu-vos d'haver iniciat la sessió al Compte de Google concret que tingui accés al compte de Google Ads per al qual voleu executar informes. Per canviar de Compte de Google, feu clic a la vostra foto de perfil o a l'adreça electrònica que hi ha a la part superior dreta de la pantalla i, a continuació, seleccioneu el compte que voleu utilitzar. Podreu seleccionar el compte de Google Ads concret que voleu utilitzar quan creeu un informe.
  2. Feu clic al signe més que hi ha a sota de "Start a new spreadsheet" (Crea un full de càlcul).
  3. Al menú de la part superior de la pàgina, feu clic a Add-ons (Complements).
  4. Passeu el cursor per sobre de "Google Ads" i, tot seguit, seleccioneu Create a new report (Crea un informe).
  5. Si se us sol·licita, trieu el compte de Google Ads que voleu utilitzar per al full de càlcul. Si només teniu un compte de Google Ads associat al Compte de Google en què heu iniciat la sessió, el full de càlcul s'associarà automàticament a aquest compte.
    Nota: només podeu seleccionar un compte per full de càlcul.
  6. A la finestra que s'obre a la dreta, introduïu els paràmetres de l'informe (com ara l'interval de dates, el tipus d'informe o els filtres).
  7. Feu clic a Create report (Crea l'informe).

Actualitzar informes amb el complement de Google Ads per a Fulls de càlcul de Google

1. A Fulls de càlcul de Google, aneu a l'informe que voleu actualitzar.
    Nota: assegureu-vos d'haver iniciat la sessió al mateix Compte de Google que heu utilitzat per crear l'informe que voleu actualitzar. Per canviar d'usuari, feu clic a la vostra foto de perfil o a l'adreça electrònica que hi ha a la part superior dreta de la pantalla i, a continuació, seleccioneu el compte que voleu utilitzar.
  2. Al menú de la part superior de la pàgina, feu clic a Add-ons (Complements).
  3. Passeu el cursor per sobre de "Google Ads" i, tot seguit, seleccioneu Refresh report (Actualitza l'informe).
  4. A la finestra que s'obre a la dreta, marqueu les caselles corresponents als informes que voleu actualitzar.
  5. Feu clic a Refresh report (Actualitza l'informe).

Editar informes amb el complement de Google Ads per a Fulls de càlcul de Google

Per actualitzar els paràmetres d'un informe existent (per exemple, l'interval de dates, les columnes o els filtres) sense haver de crear un altre informe, seguiu aquests passos:

1. A Fulls de càlcul de Google, aneu a l'informe que voleu editar.
    Nota: assegureu-vos d'haver iniciat la sessió al mateix Compte de Google que heu utilitzat per crear l'informe que voleu editar. Per canviar d'usuari, feu clic a la vostra foto de perfil o a l'adreça electrònica que hi ha a la part superior dreta de la pantalla i, a continuació, seleccioneu el compte que voleu utilitzar.
  2. Al menú de la part superior de la pàgina, feu clic a Add-ons (Complements).
  3. Passeu el cursor per sobre de "Google Ads" i, tot seguit, seleccioneu Edit a report (Edita un informe).
  4. A la finestra que s'obre a la dreta, trieu l'informe que voleu editar.
  5. Feu clic a Edit report (Edita l'informe).
  6. A la finestra que s'obre a la dreta, feu els canvis que vulgueu a l'informe.
  7. Feu clic a Save and refresh report (Desa i actualitza l'informe).
    Nota: després d'editar un informe, la configuració nova corresponent s'actualitzarà a la pestanya "Report configuration" (Configuració de l'informe) que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Programar informes amb el complement de Google Ads per a Fulls de càlcul de Google

Per enviar informes, trieu una d'aquestes opcions:

Programar un informe nou

1. Aneu a Fulls de càlcul de Google.
    Nota: assegureu-vos d'haver iniciat la sessió al Compte de Google concret que tingui accés al compte de Google Ads des del qual voleu enviar informes. Per canviar de Compte de Google, feu clic a la vostra foto de perfil o a l'adreça electrònica que hi ha a l'extrem superior dret i, a continuació, seleccioneu el compte que voleu utilitzar.
  2. Feu clic al signe més que hi ha a sota de "Start a new spreadsheet" (Crea un full de càlcul).
  3. A la part superior, feu clic a Add-ons (Complements).
  4. Passeu el cursor per sobre de "Google Ads" i, tot seguit, seleccioneu Create a new report (Crea un informe).
  5. A la finestra que s'obre, introduïu els paràmetres de l'informe (com ara l'interval de dates, el tipus d'informe o els filtres, entre d'altres).
  6. Desplaceu-vos cap avall i marqueu la casella que hi ha al costat de "Schedule this report" (Programa aquest informe).
  7. Seleccioneu la freqüència de l'enviament.
  8. Feu clic a Create report (Crea l'informe). En funció de la programació que trieu, rebreu un correu electrònic i les dades s'actualitzaran automàticament en aquest full de càlcul.

Programar un informe existent

1. Aneu a l'informe de Fulls de càlcul de Google que voleu programar.
    Nota: assegureu-vos d'haver iniciat la sessió al mateix Compte de Google que heu utilitzat per crear l'informe que voleu enviar. Per canviar d'usuari, feu clic a la vostra foto de perfil o a l'adreça electrònica que hi ha a l'extrem superior dret i, a continuació, seleccioneu el compte que voleu utilitzar.
  2. A la part superior, feu clic a Add-ons (Complements).
  3. Passeu el cursor per sobre de "Google Ads" i, tot seguir, seleccioneu Edit a report (Edita un informe).
  4. Trieu l'informe que voleu editar.
  5. Feu clic a Edit report (Edita l'informe).
  6. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Schedule this report" (Programa aquest informe).
  7. Seleccioneu la freqüència de l'enviament.
  8. Feu clic a Save and refresh report (Desa i actualitza l'informe). En funció de la programació que trieu, rebreu un correu electrònic i les dades s'actualitzaran automàticament en aquest full de càlcul.

Suprimir informes amb el complement de Google Ads per a Fulls de càlcul de Google

1. A Fulls de càlcul de Google, aneu a l'informe que voleu suprimir.
    Nota: assegureu-vos d'haver iniciat la sessió al mateix Compte de Google que heu utilitzat per crear l'informe que voleu suprimir. Per canviar d'usuari, feu clic a la vostra foto de perfil o a l'adreça electrònica que hi ha a la part superior dreta de la pantalla i, a continuació, seleccioneu el compte que voleu utilitzar.
  2. Al menú de la part superior de la pàgina, feu clic a Add-ons (Complements).
  3. Passeu el cursor per sobre de "Google Ads" i, tot seguit, seleccioneu Delete reports (Suprimeix els informes).
  4. A la finestra que s'obre a la dreta, trieu l'informe que voleu suprimir.
  5. Feu clic a Delete reports (Suprimeix els informes).
    Nota: després de suprimir un informe, la configuració corresponent deixarà de mostrar-se a la pestanya "Report configuration" (Configuració de l'informe) que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Enllaç relacionat