Kirjautuminen ulos tilistä automaattisesti

Google Ads -järjestelmä kirjaa käyttäjät ulos, kun heidän tilinsä on ollut käyttämättömänä tietyn ajanjakson ajan. Näin se maksimoi järjestelmän nopeuden ja tehokkuuden ja suojaa yksittäisiä tilejä. Jotta Google Ads -tilisi tiedot eivät häviä istunnon vanhentumisen takia, suosittelemme tallentamaan uudet avainsanaluettelot ja mainostekstit taulukkolaskenta- tai tekstinkäsittelyohjelman avulla, ennen kuin otat ne käyttöön tilissäsi.

Jos huomaat, että sinut kirjataan toistuvasti ulos tilistäsi tai että sinut kirjataan ulos tilistäsi, kun se on ollut käyttämättömänä vain lyhyen ajanjakson ajan (alle tunnin), sinun kannattaa muuttaa välityspalvelimesi asetuksia. Voit estää istunnon vanhentumisen ennenaikaisesti tulevaisuudessa määrittämällä välityspalvelimesi uudelleen niin, ettei se käytä useita IP-osoitteita, käyttämällä eri välityspalvelinta tai lopettamalla internetin käytön välityspalvelimen avulla. Ohjeet välityspalvelimesi asetusten muuttamiseen ovat alla.

Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän Internet Explorer -selain:

1. Valitse Internet Explorerin yläpalkista Työkalut (Tools).
  2. Valitse valikosta Internet-asetukset (Internet Options).
  3. Valitse Yhteydet (Connections) -välilehti.
  4. Klikkaa Asetukset (Settings) -painiketta.
  5. Klikkaa Lisäasetukset (Advanced) -painiketta.
  6. Kirjoita Poikkeukset (Exceptions) -ruudun Älä käytä välityspalvelinta osoitteille, jotka alkavat: (Do not use proxy server for addresses beginning with:) -kohtaan https://. Nyt voit muokata Google Ads -tiliäsi tarvitsematta huolehtia istunnon vanhentumisesta.
Macintosh-käyttöjärjestelmän Microsoft Internet Explorer -selain:
  1. Valitse MS Internet Explorerin Muokkaa (Edit) -valikosta Asetukset (Preferences).
  2. Klikkaa sivun vasemmassa reunassa olevan Verkko (Network) -kohdan Välityspalvelimet (Proxies) -vaihtoehtoa.
  3. Kirjoita Poikkeukset (Exceptions) -ruutuun ads.google.com.
  4. Klikkaa OK. Nyt voit muokata Google Ads -tiliäsi tarvitsematta huolehtia istunnon vanhentumisesta.

5. Microsoft Windows -käyttöjärjestelmän Mozilla Firefox -selain:
  6. Valitse Mozilla Firefoxin yläpalkista Työkalut (Tools).
  7. Valitse Asetukset (Options).
  8. Klikkaa Yleiset (General) -luokassa Yhteysasetukset… (Connection Settings…).
  9. Jos Suora yhteys Internetiin (Direct connection to the Internet) on jo valittuna, siirry tämän asiakirjan lopussa olevaan palomuureja käsittelevään kappaleeseen. Jos se ei ole valittuna ja voit muodostaa yhteyden internetiin ilman välityspalvelinta, valitse Suora yhteys Internetiin (Direct connection to the Internet) ja siirry vaiheeseen 7. Jos sinun on käytettävä välityspalvelinta internet-yhteyden muodostamiseen, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  10. Valitse Manuaalinen välityspalvelimen määritys (Manual proxy configuration), jos se ei ole jo valittuna.
  11. Kirjoita Ei välityspalvelinta kohteelle: (No Proxy for:) -kenttään ads.google.com.
  12. Klikkaa OK. Nyt voit muokata Google Ads -tiliäsi tarvitsematta huolehtia istunnon vanhentumisesta.
  13. Macintosh-käyttöjärjestelmän Mozilla Firefox -selain:
  14. Valitse Mozilla Firefoxin yläpalkista Asetukset (Preferences).
  15. Valitse Internet-asetukset (Internet Options).
  16. Klikkaa Yleiset (General) -luokassa Yhteysasetukset… (Connection Settings…).
  17. Jos Suora yhteys Internetiin (Direct connection to the Internet) on jo valittuna, siirry seuraavaan palomuureja käsittelevään kappaleeseen. Jos se ei ole valittuna ja voit muodostaa yhteyden internetiin ilman välityspalvelinta, valitse Suora yhteys Internetiin (Direct connection to the Internet) ja siirry vaiheeseen 7. Jos sinun on käytettävä välityspalvelinta internet-yhteyden muodostamiseen, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  18. Valitse Manuaalinen välityspalvelimen määritys (Manual proxy configuration), jos se ei ole jo valittuna.
  19. Kirjoita Ei välityspalvelinta kohteelle: (No Proxy for:) -kenttään ads.google.com.
  20. Klikkaa OK. Nyt voit muokata Google Ads -tiliäsi tarvitsematta huolehtia istunnon vanhentumisesta.
  21. Huomautus: Ohjeet on tarkoitettu Internet Explorer 6.0- ja Firefox 5.0 -selainversioille. Jos et pysty suorittamaan ehdotettua toimenpidettä näiden ohjeiden avulla, lisätietoja on selaimesi ohjekeskuksessa.

Jos välityspalvelimesi asetusten muuttaminen ei auta, ongelma voi aiheutua verkon palomuurista. Jos käytössäsi on HTTP-välityspalvelin, joka käyttää useita IP-osoitteita muodostaessaan yhteyttä ulkoisiin sivustoihin (kuten Google Adsiin), istuntosi vanhenee aina käyttäessäsi sivustoa. Kokeile ratkaista ongelma muuttamalla palomuurisi asetukset.