Når du bliver logget af din konto automatisk

Google Ads-systemet logger brugere af, når de har været inaktive i et bestemt tidsrum. Formålet med dette er på den ene side at gøre systemet så hurtigt og effektivt som muligt og på den anden side at maksimere sikkerheden for individuelle konti. For at forhindre, at du mister noget af det arbejde, du har udført i din Google Ads-konto, fordi sessionen udløber, anbefaler vi, at du gemmer nye søgeordslister og annoncetekster i et regneark eller et tekstbehandlingsprogram, inden du implementerer dem i din konto.

Hvis du ofte bliver logget af din konto eller bliver logget af efter kort tids inaktivitet (under en time), kan det være en god idé at justere dine proxyindstillinger. For at forhindre, at dine fremtidige sessioner udløber for tidligt, kan du omkonfigurere din proxy, så den ikke bruger flere IP-adresser, bruge en anden proxy eller holde op med at gå på internettet via en proxyserver. Nedenfor kan du se, hvordan du ændrer dine proxyindstillinger.

Internet Explorer-browser med Microsoft Windows-operativsystem:

1. Åbn Internet Explorer, og klik på Funktioner på den øverste bjælke.
  2. Vælg Internetindstillinger i menuen.
  3. Klik på fanen Forbindelser.
  4. Klik på knappen Indstillinger.
  5. Klik på knappen Avanceret.
  6. Indtast "https://" (uden anførselstegn) i feltet med navnet "undtagelser" under "Brug ikke proxyserver til adresser, der starter med:". Derefter burde du kunne redigere din Google Ads-konto uden risiko for, at din session udløber.
Internet Explorer-browser med Macintosh-operativsystem:
  1. Åbn MS Internet Explorer, og vælg Præferencer i menuen Rediger.
  2. Klik på Proxyer i afsnittet Netværk til venstre på siden.
  3. Indtast "ads.google.com" (uden anførselstegn) i feltet med navnet "undtagelser".
  4. Klik på OK. Derefter burde du kunne redigere din Google Ads-konto uden risiko for, at din session udløber.

5. Mozilla Firefox-browser med Microsoft Windows-operativsystem:
    1. Åbn Mozilla Firefox, og klik på Funktioner på den øverste bjælke.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Klik på Forbindelsesindstillinger... i kategorien Generelt.
    4. Hvis der allerede er valgt "Direkte forbindelse til internettet", skal du springe ned til afsnittet om firewalls i slutningen af dette dokument. Hvis denne indstilling ikke er valgt og du er i stand til at oprette forbindelse til internettet uden en proxy, skal du vælge "Direkte forbindelse til internettet" og fortsætte til trin 7. Hvis du er nødt til at bruge proxy for at oprette forbindelse til internettet, skal du fortsætte til næste trin.
    5. Vælg "Manuel proxykonfiguration", hvis denne indstilling ikke allerede er valgt.
    6. Tilføj "ads.google.com" (uden anførselstegn) i feltet "Ingen proxy for:".
    7. Klik på OK. Derefter burde du kunne redigere din Google Ads-konto uden risiko for, at din session udløber.
    8. Mozilla Firefox-browser med Macintosh-operativsystem:

Bemærk! Ovenstående vejledninger gælder for følgende browserversioner: Internet Explorer 6.0 og Firefox 5.0. Hvis du ikke kan gennemføre den foreslåede handling ved hjælp af disse vejledninger, kan du finde flere oplysninger i Hjælp til din browser:

1. Åbn Mozilla Firefox, og klik på "Præferencer" på den øverste bjælke.
      2. Vælg Internetindstillinger.
      3. Klik på Forbindelsesindstillinger... i kategorien Generelt.
      4. Hvis der allerede er valgt "Direkte forbindelse til internettet", skal du springe videre til afsnittet om firewalls nedenfor. Hvis denne indstilling ikke er valgt og du er i stand til at oprette forbindelse til internettet uden en proxy, skal du vælge "Direkte forbindelse til internettet" og fortsætte til trin 7. Hvis du er nødt til at bruge proxy for at oprette forbindelse til internettet, skal du fortsætte til næste trin.
      5. Vælg "Manuel proxykonfiguration", hvis denne indstilling ikke allerede er valgt.
      6. Tilføj "ads.google.com" (uden anførselstegn) i feltet "Ingen proxy for:".
      7. Klik på OK. Derefter burde du kunne redigere din Google Ads-konto uden risiko for, at din session udløber.
      8. Hvis det ikke hjælper at ændre dine proxyindstillinger, kan årsagen til problemet være dit netværks firewall. Hvis du bruger en HTTP-proxy og denne proxy bruger flere IP-adresser, når der oprettes forbindelse til eksterne websites (f.eks. Google Ads), udløber din session, hver gang du går ind på websitet. For at løse dette problem kan du prøve at justere dine firewallindstillinger.