Tancament automàtic de la sessió del compte

El sistema de Google Ads està dissenyat per tancar la sessió dels usuaris després d'un període determinat sense activitat. Duu a terme aquesta acció per maximitzar la velocitat i l'eficàcia del sistema i per protegir la seguretat dels comptes individuals. Per tal que no perdeu la feina del compte de Google Ads si una sessió caduca, us recomanem que deseu les llistes de paraules clau i els textos dels anuncis nous en un full de càlcul o en un processador de textos abans d'implementar-los al vostre compte.

Si detecteu que se us tanca la sessió del compte sovint o al cap d'un període sense activitat breu (de menys d'una hora), podeu ajustar la configuració del servidor intermediari. Per impedir que les sessions caduquin abans d'hora en un futur, podeu tornar a configurar el servidor intermediari perquè no faci servir adreces IP múltiples, un altre servidor intermediari o perquè no deixi de fer servir un servidor intermediari per accedir a Internet. A continuació s'indiquen les instruccions per canviar la configuració de servidor intermediari.

Per al navegador Internet Explorer amb el sistema operatiu Microsoft Windows:

1. Obriu Internet Explorer i feu clic a la secció Eines que hi ha a la barra superior.
  2. Al menú, seleccioneu Opcions d'Internet.
  3. Feu clic a la pestanya Connexions.
  4. Feu clic al botó Configuració.
  5. Feu clic al botó Opcions avançades.
  6. Al quadre "Excepcions" que hi ha a "No usis l'intermediari per a adreces que comencen amb:", escriviu "https://" (sense les cometes). Amb aquesta acció, hauríeu de poder editar el compte de Google Ads sense que la sessió caduqui.
Per al navegador Microsoft Internet Explorer amb el sistema operatiu Macintosh:
  1. Obriu Microsoft Internet Explorer i seleccioneu Preferències des del menú Edita.
  2. Feu clic a l'opció Servidors intermediaris de la secció Xarxa que hi ha a la part esquerra de la pàgina.
  3. Al quadre que s'anomena "excepcions", escriviu "ads.google.com" (sense les cometes).
  4. Feu clic a D'acord. Amb aquest canvi, hauríeu de poder editar el compte de Google Ads sense que la sessió caduqui.

5. Per al navegador Mozilla Firefox amb el sistema operatiu Microsoft Windows:
    1. Obriu Mozilla Firefox i feu clic a la secció Eines que hi ha a la barra superior.
    2. Seleccioneu Opcions.
    3. A la categoria General, feu clic a Configuració de la connexió...
    4. Si l'opció "Connexió a Internet directa" ja està seleccionada, passeu al paràgraf sobre tallafocs que hi ha al final d'aquest document. Si, per contra, no ho està i us podeu connectar a Internet sense cap servidor intermediari, seleccioneu "Connexió a Internet directa" i passeu al pas núm. 7. Si heu de fer servir un servidor intermediari per connectar-vos a Internet, dirigiu-vos al pas següent.
    5. Seleccioneu l'opció "Configuració de servidor intermediari manual" en cas que no estigui seleccionada.
    6. Al camp "Sense servidor intermediari per a:", afegiu "ads.google.com" (sense les cometes).
    7. Feu clic a D'acord. Amb aquest canvi, hauríeu de poder editar el compte de Google Ads sense que la sessió caduqui.
    8. Per al navegador Mozilla Firefox amb el sistema operatiu Macintosh:

Nota: aquestes instruccions són vàlides per a les versions de navegadors Internet Explorer 6.0 i Firefox 5.0. Si no podeu dur a terme l'operació que us suggerim, consulteu el Centre d’ajuda del navegador:

1. Obriu Mozilla Firefox i feu clic a la secció "Preferències" que hi ha a la barra superior.
      2. Seleccioneu Opcions d'Internet.
      3. A la categoria General, feu clic a Configuració de la connexió...
      4. Si l'opció "Connexió a Internet directa" ja està seleccionada, passeu al paràgraf següent sobre tallafocs. Si no ho està i us podeu connectar a Internet sense cap servidor intermediari, seleccioneu "Connexió a Internet directa" i passeu al pas núm. 7. Si heu de fer servir un servidor intermediari per connectar-vos a Internet, dirigiu-vos al pas següent.
      5. Seleccioneu l'opció "Configuració de servidor intermediari manual" en cas que no estigui seleccionada.
      6. Al camp "Sense servidor intermediari per a:", afegiu "ads.google.com" (sense les cometes).
      7. Feu clic a D'acord. Amb aquest canvi, hauríeu de poder editar el compte de Google Ads sense que la sessió caduqui.
      8. Si en canviar la configuració de servidor intermediari això no se soluciona, pot ser que el problema sigui el tallafoc de la xarxa. Si utilitzeu un servidor intermediari HTTP i fa servir adreces IP múltiples en connectar-se a llocs externs (com ara Google Ads), la vostra sessió caducarà cada vegada que accediu al lloc. Per resoldre aquest problema, tingueu en compte l'opció d'ajustar la configuració del tallafoc.