Kortbekreftelseskode (CVN)

Et tresifret sikkerhetsnummer som du vanligvis finner på baksiden av et kreditt- eller debetkort. Dette kalles av og til en kortsikkerhetskode eller kortbekreftelsesverdi, og gir ekstra beskyttelse mot svindel.

• Oppgi riktig CVN når du blir bedt om det, ellers kan betalingen mislykkes.
  • Kortbekreftelseskoder kan være trykt ulike steder på hvert kort. Ofte vil du finne kortbekreftelseskoden på baksiden av kortet, i nærheten av eller ved siden av feltet der du skriver inn signaturen din. Enkelte kort har koden på forsiden, i nærheten av kontonummeret.
  • Det er lurt å legge til et reservekredittkort i Google Ads-kontoen i tilfelle det skulle oppstå problemer med den primære betalingsmåten.

Konfigurer en alternativ betalingsmåte i Google Ads
Legg til eller rediger en betalingsmåte