Kortets bekræftelsesnummer (CVN)

Et trecifret sikkerhedsnummer, der normalt er anført bag på dit kreditkort eller betalingskort. Det betegnes somme tider kortsikkerhedskode eller kortbekræftelsesværdi, og det giver ekstra beskyttelse mod bedrageri.

• Når der bliver bedt om dit CVN, skal du sørge for at indtaste det korrekt. Ellers vil din betaling ikke blive gennemført.
  • CVN-numre er påtrykt forskellige steder på de forskellige kort. Ofte kan du finde dit CVN-nummer på kortets bagside i nærheden af eller ud for det område, hvor du kan skrive din underskrift. På nogle kort er det vist på forsiden i nærheden af kontonummeret.
  • Det er en god idé også at have et alternativt kreditkort til din Google Ads-konto, hvis der skulle opstå et problem med din primære betalingsform.

Konfigurer en alternativ betalingsmetode i Google Ads
Tilføj eller rediger betalingsform