Número de verificació de la targeta (CVN)

És un número de seguretat de tres dígits que apareix normalment al darrere de la targeta de crèdit o de dèbit. De vegades s'anomena "codi de seguretat de la targeta" o "valor de verificació de la targeta", i proporciona una protecció addicional contra el frau.

• En cas que se us demani el CVN, assegureu-vos d'haver-lo introduït correctament perquè, en cas contrari, el pagament no s'haurà efectuat amb èxit.
  • Els CVN poden aparèixer a diferents parts segons la targeta. Sovint el CVN es troba al darrere de la targeta, a prop o al costat de la zona on podeu afegir la signatura. Algunes targetes el mostren a la part frontal, a prop del número de compte.
  • Es recomana afegir una targeta de crèdit alternativa al compte de Google Ads en cas que hi hagi un problema amb la forma de pagament mitjançant la targeta principal.

Configurar una forma de pagament alternativa a Google Ads
Com afegir o editar una forma de pagament

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now