Tekstoverleggsannonse

En tekstannonse som vises sammen med videoinnhold på nettsteder i displaynettverket.

• Den vanlige tekstannonsen din behandles som en tekstoverleggsannonse når du angir at den skal vises sammen med nettbaserte videoer i displaynettverket. Dette skjer automatisk hvis du angir at kampanjen skal vises i nettverket, men ikke endrer nettverksinnstillingene dine. Du kan også bruke bannerkampanjeplanleggeren til å få forlag til videoplasseringer i videoer eller på videonettsteder.
  • Disse annonsene vises vanligvis i en videospiller eller i de nederste 20 % av avspillingsområdet til en videodatastrøm.
  • Tekstoverleggsannonser kan hjelpe deg med å skape økt oppmerksomhet rundt merkevaren din og vekke interessen til brukere gjennom videoinnhold, en svært populær form for nettinnhold.

Se artikler om videoannonser