Tekstikerrosmainos

Display-verkoston sivustojen videosisällössä näytettävä tekstimainos.

• Tavallinen tekstimainos katsotaan tekstikerrosmainoksesi, kun se kohdistetaan näytettäväksi Display-verkoston verkkovideoissa. Tämä tapahtuu automaattisesti, mikäli määrität kampanjasi näkymään koko verkostossa muuttamatta verkoston asetuksia. Voit myös käyttää Display Planner -työkalua, jos haluat ideoita sijoittelusta videoissa tai videosivustoilla.
  • Nämä mainokset näkyvät yleensä videosoittimessa tai videotoistotilan alimmassa viidenneksessä.
  • Tekstikerrosmainoksilla voit parantaa tietoisuutta brändistäsi ja houkutella katsojia videosisällöllä, joka on erittäin suosittua verkkosisältöä.

Tutustu videomainoksia koskeviin artikkeleihin.