Konfigureringsguide för dynamisk remarketing för appar

6. Aktivera automatisk taggning

Googles klick-id (GCLID) krävs för att identifiera Google Ads-attribution för både Google Ads och tredje parts appanalysverktyg. Kontrollera att du har aktiverat automatisk taggning i ditt konto så att Google Ads lägger till GCLID till din webbadress.

Konfigurera automatisk taggning

1. Klicka på administratörsikonen Admin Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Kontoinställningar.
  3. Klicka på avsnittet Automatisk taggning.
  4. Du kan kontrollera den aktuella statusen för automatisk taggning i ditt konto. Aktivera eller inaktivera automatisk taggning genom att markera eller avmarkera rutan bredvid Tagga den webbadress som folk klickar på från min annons.
  5. Klicka på Spara.

Obs! Automatisk taggning är inte kompatibelt med 3PAS-annonser.