Mikä on yleinen tietosuoja-asetus (GDPR)?

Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) on uusi eurooppalainen tietosuojalaki, joka tulee voimaan toukokuussa 2018.

Vaikka GDPR on eurooppalainen asetus, sen vaikutukset ulottuvat myös moniin Euroopan ulkopuolisiin verkkomainontapalveluiden käyttäjiin. Pyydä lisätietoja GDPR:stä ja sen vaikutuksista liiketoimintaasi lakiosastoltasi tai lainopillisilta neuvonantajiltasi.

Jotkin Google Ads ‑ominaisuudet edellyttävät seuraavien yhteystietojen antamista:

• Ensisijainen yhteyshenkilö / Ensisijainen edustaja [Valinnainen]: Tämä on ensisijainen yhteyshenkilö, jolle ilmoituksia lähetetään.
  • Tietosuojavastaava [Valinnainen]: Tämä henkilö on vastuussa siitä, että organisaatiosi on GDPR-asetuksen vaatimusten mukainen. Jos organisaatiollasi on tietosuojavastaava, lisää tietosuojavastaavan tarkemmat tiedot.
  • EU-asioista vastaava edustaja [Valinnainen]: Jos sinulla on EU-asioista vastaava edustaja, lisää edustajan tiedot.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä ja muista tietosuojaan liittyvistä asioista on osoitteessa privacy.google.com/businesses. Voit antaa edellä mainitut yhteystiedot myös, vaikka käyttämäsi Google Ads ‑ominaisuudet eivät niitä edellyttäisi. Lue lisätietoja siitä, missä Google Ads ‑ominaisuuksissa edellä mainittuja yhteystietoja tarvitaan.

Yhteystietojen lisääminen, arvioiminen ja muokkaaminen Google Adsissa

Nämä yhteystiedot voi antaa kaikilla tileillä, myös Google Adsin hallinnoijan tileillä ja mainoksia näyttävillä tileillä. Voit lisätä, tarkistaa ja muokata näitä yhteystietoja Google Adsissa seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse Työkalut-valikon Asetukset-osasta Asetukset.
  3. Vieritä Tiliasetukset-sivua alaspäin ja klikkaa Tietosuojayhteyshenkilöt-välilehteä.
  4. Lisää tai muokkaa yhteystietoja ja valitse Tallenna

Lisätietoja GDPR:ään liittyvistä laeista ja säädöksistä

Lisätietoja GDPR:stä ja siitä, miten se vaikuttaa verkkomainontaan:

Mainonnassa käytettäviin evästeisiin liittyvää suostumusta koskevia ohjeita: