Bekreft forretningsadressen din for Smart-kampanjen din

Google Ads bruker automatisk forretningsadressen fra Google Min bedrift som forretningsadresse for Smart-kampanjen din. Sørg for at du bekrefter forretningsadressen din, slik at Smart-kampanjen din kan kjøres riktig. Hvis Google Ads ikke kan bekrefte lokasjonen din, er det ikke sikkert at kampanjene dine kan kjøre.

Slik bekrefter du forretningsadressen din for Smart-kampanjen din

1. Klikk på Alle kampanjer og deretter på navnet på den aktuelle kampanjen.
  2. Rull nedover på siden.
  3. Klikk på Endre på «Bedriftsinformasjon»-kortet.
  4. Fullfør trinnene for å bekrefte bedriftsadressen din.