Yrityksen osoitteen vahvistaminen älykkäässä kampanjassa

Google Ads käyttää automaattisesti Google My Businessiin lisättyä yrityksesi osoitetta myös älykkäässä kampanjassasi. Muistathan vahvistaa yrityksen osoitteen, jotta älykäs kampanjasi toimii oikein. Jos Google Ads ei voi vahvistaa sijaintia, kampanjasi eivät välttämättä toimi ollenkaan.

Näin voit vahvistaa yrityksen osoitteen älykkäässä kampanjassa

1. Valitse Kaikki kampanjat ja klikkaa haluamasi kampanjan nimeä.
  2. Vieritä sivua alaspäin.
  3. Klikkaa Yrityksen tiedot ‑kortista Muokkaa.
  4. Vahvista yrityksesi osoite seuraamalla ohjeita.