Format d'anunci de vídeo out-stream (definició)

Els anuncis de vídeo out-stream amplien l'abast de l'anunci perquè es mostri per tot el web i permeten als usuaris triar com hi volen interaccionar.

Anuncis out-stream:

• Augmenten la notorietat de marca: amb l'emplaçament in-page o natiu podeu aconseguir que més usuaris els vegin els vostres anuncis i tinguin en compte la vostra marca.
  • Són només per a mòbils: estan dissenyats segons el comportament en mòbils i tauletes, de manera que els usuaris poden tocar-los per activar-ne el so, desplaçar-se per la pantalla o fer-hi clic.
  • Valen la pena: els anuncis out-stream se us cobren en funció del cost per cada mil impressions visibles (vCPM), així que només pagueu quan un usuari veu la reproducció de l'anunci durant almenys dos segons.
  • Són fàcils de gestionar: creeu la campanya, introduïu la segmentació, seleccioneu el vídeo, afegiu un logotip amb dues línies de text i ja ho teniu.

Podeu crear anuncis out-stream a Google Ads mitjançant el tipus de campanya "Vídeo".

Com se us cobra

Amb els anuncis out-stream, pagueu per cada mil impressions visibles de l'anunci de vídeo (vCPM). Un anunci es considera "visible" quan el 50% de l'espai de l'anunci es mostra en pantalla durant almenys dos segons.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now