Om outstream-videokampanjer

Outstream-annonser är mobilspecifika videoannonser som når potentiella kunder på partnerwebbplatser.

Dessa annonser kan öka varumärkesmedvetenheten eftersom dina videor visas för fler människor. Outstream-annonser är skapade specifikt för mobiltelefoner och surfplattor, så användare kan enkelt trycka för att spela upp din videoannons, rulla förbi eller klicka vidare när de läser nyheter eller shoppar på nätet.

I den här artikeln beskriver vi hur outstream-videokampanjer fungerar.

Så fungerar det

Outstream-video är annonser endast för mobila enheter som visas på partnerwebbplatser och i appar utanför YouTube. De spelas upp antingen i en app eller i innehållet på sidan.

Annonserna spelas automatiskt upp utan ljud när de visas på skärmen. Användare kan slå på ljudet genom att trycka. Användare kan rulla förbi eller ignorera annonser som visas.

Var visas annonserna?

Outstream-annonser visas på Googles videopartners mobila webbplatser och i deras appar för mobiler och surfplattor.

Kostnad

Du debiteras för outstream-annonser utifrån kostnad per tusen synliga exponeringar (vCPM). Du betalar bara om annonsen är synlig.

En annons räknas som synlig när 50 % av annonsens skärmutrymme visas under minst två sekunders fortlöpande videouppspelning.