Tietoja Outstream-videokampanjoista

Outstream-videokampanjoiden raportointi on päivitetty 24.8.2020 alkaen. Olemme muuttaneet Katselukerrat-mittarin laskutavan, minkä seurauksena Outstream-kampanjoissa raportoitujen katselukertojen odotetaan vähenevän. Muutos ei vaikuta tuloksiin, tavoittavuuteen ja hintaan (vCPM-laskutukseen).

Outstream-mainokset ovat mobiililaitteille tarkoitettuja videomainoksia, joiden avulla voit tavoittaa potentiaalisia asiakkaita kumppaneiden sivustoilla.

Nämä mainokset voivat lisätä bränditietoisuutta, sillä ne tuovat videosi useampien katsojien ulottuville. Outstream-mainokset on suunniteltu nimenomaan mobiililaitteille ja tableteille, joten käyttäjät voivat toistaa videosi napauttamalla tai vierittää helposti sen ohi lukiessaan uutisia tai ollessaan verkko-ostoksilla.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Outstream-videokampanjat toimivat.

Toimintaperiaate

Outstream-videot ovat vain mobiililaitteille tarkoitettuja mainoksia, joita näytetään kumppaneiden sivustoilla ja sovelluksissa muualla kuin YouTubessa. Ne toistetaan joko sovelluksessa tai sivun sisällön joukossa.

Mainokset toistetaan automaattisesti mykistettyinä, kun ne näytetään ruudulla. Käyttäjät voivat poistaa mykistyksen napauttamalla mainosta. Käyttäjät voivat joko vierittää mainoksen ohi tai hylätä mainoksen, kun se tulee näkyviin.

Kuva Outstream-mainoksesta

Missä mainokset näkyvät?

Outstream-mainokset näkyvät mobiililaitteilla ja tableteilla Googlen videokumppaneiden sovelluksissa ja mobiilisivustoilla.

Hinta

Outstream-mainosten hinnoittelu perustuu tuhannen näkyvän impression hintaan (vCPM). Maksat vain silloin, kun mainoksesi on näkyvä.

Mainos lasketaan näkyväksi, kun 50 % mainoksesta on näkyvissä ja videota toistetaan vähintään kahden sekunnin ajan.