Tietoja Outstream-videokampanjoista

Outstream-mainokset ovat mobiililaitteille tarkoitettuja videomainoksia, jotka tavoittavat potentiaalisia asiakkaita kumppaneiden sivustoilla.

Nämä mainokset voivat lisätä bränditietoisuutta, sillä ne vievät videosi entistä useampien katsojien tavoitettaviksi. Outstream-mainokset on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille ja tableteille, joten käyttäjät voivat toistaa videosi napauttamalla sitä tai helposti vierittää sen ohi lukiessaan uusimpia uutisia tai ollessaan verkko-ostoksilla.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten outstream-videokampanjat toimivat.

Toimintaperiaate

Outstream-videot ovat vain mobiililaitteille tarkoitettuja mainoksia, joita näytetään kumppaneiden sivustoilla ja sovelluksissa muualla kuin YouTubessa. Ne toistetaan joko sovelluksessa tai sivun sisällön joukossa.

Mainokset toistetaan automaattisesti mykistettyinä, kun ne näytetään ruudulla. Käyttäjät voivat poistaa mykistyksen napauttamalla mainosta. Käyttäjät voivat joko vierittää mainoksen ohi tai hylätä mainoksen, kun se tulee näkyviin.

Mainosten näyttöpaikat

Outstream-mainoksia näytetään mobiililaitteissa ja tableteissa Googlen videokumppaneiden sovelluksissa ja mobiilisivustoilla.

Hinta

Outstream-mainosten hinnoittelu perustuu katseltavissa olevaan tuhannen näyttökerran hintaan (vCPM). Maksat vain silloin, jos mainoksesi on katseltavissa.

Mainos lasketaan katseltavissa olevaksi, kun 50 prosenttia mainosruudusta näkyy ja videota toistetaan vähintään kahden sekunnin ajan.