Slik rapporterer du en annonse

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du rapporterer Google-annonser du mener er upassende.

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

Slik rapporterer du annonser

Trinn 1: Bekreft at det er en Google-annonse

Det første trinnet er å bekrefte at annonsen du vil rapportere, faktisk er en Google-annonse. Her er noen av de forskjellige typene Google-annonser du kan se.

• Annonser på Google Søk: Dette er annonser du ser på Googles søkeresultatsider og i andre Google-tjenester, som for eksempel Google Shopping.
  • Annonser i apper og på nettsteder som ikke tilhører Google: Du kan se Google-annonser på nettsteder og i apper som ikke tilhører Google. Hvis du ser et Annonsevalg-ikon Annonsevalg-ikonet i tillegg til et [X]-ikon du kan klikke på for å blokkere annonsen, er det en Google-annonse.
  • Annonser på YouTube: Dette er annonser du ser nederst i YouTube-videoer eller til høyre for videovinduet på YouTube.

Trinn 2: Rapportér annonsen

Fyll ut Rapportér en annonse-skjemaet.

Etter at du har sendt inn skjemaet, får du en bekreftelse på e-post. Rapporten blir gjennomgått, og hvis vi finner brudd på retningslinjene, iverksetter vi tiltak knyttet til den aktuelle annonsen.

Linker til beslektet innhold