Om schemaläggning för annonser i smarta kampanjer

I smarta kampanjer kan du välja vilka veckodagar och tider på dygnet din annons ska visas. Du kan exempelvis ange att dina kampanjer ska köras under arbetstid eller tider då du kan svara på samtal från kunder.

Schemalägga en annons

1. Leta reda på översikten Kampanjer och klicka på kampanjen vars schema du vill redigera.
  2. Klicka på den blå texten till höger om Schemaläggning. Texten är antingen När som helst eller Anpassade tider beroende på ditt aktuella schema.
  3. Välj schemat och klicka på Spara