Asiakkaan toimet Mapsissa ja älykkäät kampanjat

• Älykkäiden kampanjoiden avulla voit seurata niiden kertojen määrää, jolloin käyttäjä on nähnyt mainoksesi ja klikannut sen jälkeen yrityksesi merkkiä Google Mapsissa tai hakenut reittiohjeita yritykseesi.
  • Näitä tapahtumia seuraamalla voit arvioida, miten hyvin mainoksesi houkuttelevat potentiaalisia asiakkaita kauppaasi.

Näin asiakkaan toimet Mapsissa toimivat

Asiakkaan toimi Mapsissa kirjataan, kun käyttäjä näkee mainoksesi ja reagoi sen jälkeen yrityksesi merkkiin Google Mapsissa. Käyttäjä voi esimerkiksi nähdä mainoksesi Googlessa ja myöhemmin löytää yrityksesi Google Mapsista tai hakea yritystäsi Google Mapsista ja tutkia sitten yritystietojasi tai hakea reittiohjeet yritykseesi klikkaamalla merkkiä.

Muistettavaa

• Jos käyttäjä näkee mainoksesi ja klikkaa sen jälkeen yrityksesi merkkiä useita kertoja seuraavan 24 tunnin sisällä, merkin klikkaus lasketaan vain kerran.
  • Mapsissa tapahtuvien asiakkaan toimien data on saatavilla Google Adsissa vain elokuusta 2015 alkaen. Datan puuttuminen ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että yritykseesi liittyviä Mapsissa tapahtuvia asiakkaan toimia ei ole.
  • Jos katselet Mapsissa tapahtuvia asiakkaan toimia kuluvasta päivästä alkaen, dataa ei välttämättä näy lainkaan. Yritä tällöin tutkia edellisestä päivästä alkavaa dataa.

Alla olevaa linkkiä klikkaamalla saat ohjeita siitä, kuinka voit tutkia asiakkaan Mapsissa tekemiä toimia

Näin tutkit toimintaa Mapsissa

Asiakkaiden toimintaa Mapsissa voi tutkia vain Google Adsin verkkoversiossa.
  1. Valitse Kaikki kampanjat ja klikkaa haluamasi kampanjan nimeä.
  2. Vieritä sivua alaspäin Toiminta Mapsissa ‑kortin kohdalle.