Placeringshandlinger for Smart-kampagner

Med Smart-kampagner kan du spore, hvor mange gange brugerne har foretaget en handling på din virksomhedsprofil efter at have set eller klikket på dine annoncer.

Placeringshandlinger er et stærkt signal om, at nogen har til hensigt at besøge din fysiske adresse. Hvis du vil se placeringshandlinger, skal du have konfigureret og verificeret din virksomhedsprofil, og dine konti skal være linket. Få flere oplysninger om, hvordan du linker din virksomhedsprofil til din Smart-kampagne

Sådan fungerer placeringshandlinger

Der tælles en placeringshandling, når nogen besøger din virksomhedsprofil efter at have set eller klikket på din annonce.

Bemærk! Hvis du vælger at se korthandlinger for en periode med start "I dag", kan du muligvis ikke se nogen data. Prøv i stedet at få vist data med start fra dagen før.

Handlinger på din virksomhedsprofil

Du kan se de hyppigste handlinger, som brugerne foretager på din virksomhedsprofil efter at have set eller klikket på din annonce.

Et par eksempler på, hvad der kan rapporteres:

• Klik for at få rutevejledning til din placering
  • Åbningstider
  • Billeder
  • Anmeldelser