Älykkäiden kampanjoiden budjetin muokkaaminen

• Määritä mainoksillesi kuukausibudjetti, jota voit muuttaa joustavasti milloin tahansa.
  • Valitse budjetti mainontatavoitteidesi ja käytössäsi olevan päiväkohtaisen rahasumman perusteella.

Google Ads Smart campaigns | Setting a budget

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Budjetin muokkaaminen

Jossain vaiheessa saatat haluta nostaa tai laskea älykkään kampanjasi budjettia. Voit muuttaa keskimääräistä budjettia tai kuukausibudjettia milloin tahansa ja niin monta kertaa kuin haluat.

1. Valitse Kaikki kampanjat ja klikkaa muokattavan kampanjan nimen alta Näytä kampanja.
  2. Vieritä alas Budjetti-kortin kohdalle. Klikkaa Muokkaa.
  3. Tee tarvittavat muutokset.
  4. Klikkaa Tallenna.

Näin budjetit toimivat älykkäissä kampanjoissa

On tärkeää valita sopivan suuruinen budjetti. Google Ads käyttää budjetin niin, että saat mahdollisimman laadukkaita klikkauksia älykkäällä kampanjallasi.

Kuinka kuukausibudjetti lasketaan ja jaetaan?

Älykkäissä kampanjoissa asetat enimmäiskuukausibudjetin. Jos määrität keskimääräisen päiväbudjetin, kerromme sen luvulla 30,4 (kuukauden keskimääräisellä päivien määrällä) enimmäiskuukausibudjetin selvittämiseksi:

keskimääräinen päiväbudjetti × 30,4 = enimmäiskuukausibudjetti

Keskimääräinen päiväbudjettisi on keskimääräinen summa, jonka voit päivittäin kuluttaa. Varsinaiset mainoskulut voivat vaihdella sen mukaan, miten suosittuja mainokset ovat kunakin päivänä. Kuukaudessa kuluttamasi kokonaissumma ei kuitenkaan ylitä enimmäiskuukausibudjettiasi.

Jos saat vähemmän klikkauksia kuin olet budjetoinut, sinua veloitetaan vain saamistasi klikkauksista. Jos esimerkiksi asetat enimmäiskuukausibudjetiksi 50 €, mutta saat vain 13 €:n edestä klikkauksia, sinulta veloitetaan vain 13 €.

Mitä tapahtuu, jos muutat budjettiasi?

Jos nostat budjettiasi kesken laskutuskauden, kyseisen kuukauden enimmäisveloituksesi lasketaan seuraavasti:

Uusi keskimääräinen päiväbudjettisi x kuukauden jäljellä olevien päivien määrä

Esimerkki

Jos määrität 11. tammikuuta uudeksi keskimääräiseksi päiväbudjetiksi 10 €, kulutuksesi tammikuun jäljellä olevina 21 päivänä on enintään 210 €.

Muistettavaa

Helmikuun ja kalenterivuoden lopun enimmäiskuukausibudjettisi eroaa tammikuun budjetistasi.

Suositellut budjetit

Kun luot älykkään kampanjan, suosittelemme budjetteja sen perusteella, kuinka paljon toimialasi yritykset ja sijainnissasi toimivat yritykset saavat keskimäärin klikkauksia. Voit kuitenkin aina määrittää myös oman budjettisi.

Huom. Kun lisäät Älykkääseen kampanjaan budjetin, liukusäädin osoittaa kuukausibudjetin pyöristettynä lähimpään tasalukuun.