Älykkäiden kampanjoiden automaattiset sivustolinkit

• Automaattiset sivustolinkit ovat mainostekstisi alla näkyviä linkkejä, joita luodaan Älykkäissä kampanjoissa tekoälyn avulla.
  • Ne ohjaavat potentiaaliset asiakkaat sellaisille sivustosi sivuille, jotka liittyvät heidän tekemiinsä hakuihin.
  • Automaattisten sivustolinkkien avulla käyttäjät voivat siirtyä helposti verkkosivustosi keskeisille sivuille.

Miltä automaattiset sivustolinkit näyttävät?

Esimerkki dynaamisia sivustolinkkejä sisältävästä mainoksesta kannettavalla tietokoneella

Esimerkki dynaamisia sivustolinkkejä sisältävästä mainoksesta mobiililaitteella
Automaattisen sivustolinkin sisältävä mainos (tietokone) Automaattisen sivustolinkin sisältävä mainos (mobiililaite)

Automaattisten sivustolinkkien edut

• Käyttäjien ohjaaminen verkkosivuille, jotka sisältävät heidän etsimänsä tiedot: Voit ohjata käyttäjät suoraan sivustosi suosittuihin osiin heidän tekemiensä Google-hakujen perusteella.
  • Mainoksen kattavuuden lisääminen: Lisää mainoksiisi linkkejä sivustosi tiettyihin osiin. Määritystä ei tarvita.

Näin automaattiset sivustolinkit toimivat

Google Ads etsii sivustoltasi sivuja, jotka saattavat kiinnostaa potentiaalisia asiakkaita. Sivut voivat sisältää esimerkiksi tarjouksia, kuponkeja, arvosteluja tai muuta tietoa. Tämän jälkeen Google Ads linkittää Älykkään kampanjasi näihin sivuihin lisäämällä mainoksesi alle sivustolinkin. Mainoksesi voidaan näyttää sivustolinkin kanssa, kun mainos näkyy hakutulosten yläosassa.

Esimerkki

Oletetaan, että omistat ravintolan ja verkkosivustollasi on erilliset sivut lounaslistalle, päivällislistalle ja reittiohjeille. Kun käyttäjät hakevat Googlessa ravintoloita, mainoksessasi saatetaan näyttää sivustolinkkejä, jotka ohjaavat käyttäjän suoraan sivustosi päivällislistan sivulle, lounaslistan sivulle ja reittiohjeiden sivulle.

Missä automaattiset sivustolinkit voivat näkyä?

Automaattisia sivustolinkkejä voidaan lisätä mainoksiin pöytätietokoneissa, tableteissa ja mobiililaitteissa, joissa on kaikilla toiminnoilla varustetut internetselaimet.

Kuinka paljon automaattiset sivustolinkit maksavat?

Automaattisen sivustolinkin klikkaus maksaa saman verran kuin mainoksen jonkin muun kohdan klikkaus. Sinulta veloitetaan sama summa riippumatta siitä, mitä linkkiä joku klikkaa.

Automaattiset sivustolinkit tarjoavat ihmisille useita mahdollisuuksia mainoksesi klikkaamiseen, mutta sinulta veloitetaan enintään kahdesta klikkauksesta jokaisella kerralla, jolloin mainoksesi näkyy haun yhteydessä. Jos käyttäjä kuitenkin klikkaa nopeasti useaa linkkiä mainosta katsellessaan, ylimääräiset klikkaukset käsitellään kopioina tai kelpaamattomina klikkauksina eikä sinua veloiteta niistä.

Automaattisten sivustolinkkien poistaminen

Automaattiset sivustolinkit ovat käytettävissä vain tiettyjen toimialojen mainoksissa. Jos käytät jo automaattisia sivustolinkkejä tililläsi ja haluat poistaa ne, ota yhteyttä Google Adsin tukeen.