Om automatiske undersidelinks i Smart-kampagner

• Automatiske undersidelinks er links, der vises under din annoncetekst, og som genereres af Smart-kampagnerne ved hjælp af Googles AI.
  • Disse links sender potentielle kunder videre til de sider på dit website, der er relevante i forbindelse med deres søgninger.
  • Med automatiske undersidelinks kan du gøre det lettere for folk at komme frem til de relevante sider på dit website.

Sådan ser automatiske undersidelinks ud

Eksempel på en annonce med dynamiske undersidelinks på en bærbar computer.

Eksempel på en annonce med dynamiske undersidelinks på en mobilenhed.
Annonce med automatisk undersidelink (på en computer) Annonce med automatisk undersidelink (på en mobilenhed)

Fordele ved automatiske undersidelinks

• Send folk videre til en webside, som indeholder de oplysninger, de er interesserede i: Link direkte til populære sektioner på dit website ud fra data om, hvad potentielle kunder har søgt efter på Google.
  • Øg din annoncedækning: Suppler dine annoncer med links til specifikke sektioner på dit website. Der er ikke behov for yderligere konfiguration.

Sådan fungerer automatiske undersidelinks

Google Ads registrerer de websider på dit website, der kan være interessante for potentielle kunder, f.eks. promoveringer eller kuponer, anmeldelser og andre typer oplysninger. Google Ads linker derefter til disse sider fra din Smart-kampagne ved at medtage et undersidelink under din annonce. Din annonce er kvalificeret til at blive vist med et undersidelink, når annoncen vises øverst i søgeresultaterne.

Eksempel

Lad os sige, at du har en restaurant, og at dit website indeholder særskilte sider for frokostmenuen, aftenmenuen og en rutevejledning til din virksomhed. Når folk søger efter restauranter på Google, kan din annonce blive vist med undersidelinks, der fører brugerne direkte videre til siden med aftenmenuen, frokostmenuen og rutevejledningen på dit website.

Hvor kan automatiske undersidelinks blive vist?

Automatiske undersidelinks kan blive vist i dine annoncer på computere, tablets og mobilenheder med komplette internetbrowsere.

Hvad koster automatiske undersidelinks?

Prisen for et klik på et automatisk undersidelink er den samme som prisen for et klik et hvilket som helst andet sted i din annonce. Du bliver debiteret det samme beløb, uanset hvilket link der klikkes på.

Automatiske undersidelinks giver folk flere muligheder for at klikke på din annonce, men du bliver maksimalt debiteret for to klik, hver gang annoncen bliver vist ved en søgning. Hvis en bruger hurtigt klikker på mere end ét link, mens vedkommende ser en annonce, betragtes dette dog som et "dubletklik" eller ugyldigt klik, og du debiteres i så fald ikke for det.

Sådan fjerner du automatiske undersidelinks

Automatiske undersidelinks er kun tilgængelige til annoncer for virksomheder inden for bestemte virksomhedskategorier. Hvis automatiske undersidelinks allerede er aktiveret på din konto, og du ønsker at fjerne dem, skal du kontakte Google Ads Support.