Slå søgesætninger til eller fra i Smart-kampagner

• Søgesætninger er termer, der beskriver din virksomhed og er med til at afgøre, hvornår din annonce skal vises.
  • Du kan se dine søgesætninger og få oplysninger om, hvordan de klarer sig, via betjeningspanelet i dine Smart-kampagner.
  • Du kan også nemt deaktivere søgesætninger, der ikke er relevante i forhold til din virksomhed (og aktivere dem igen, hvis du ombestemmer dig).

Sådan fungerer søgesætninger

Når du tilmelder dig eller opretter en ny Smart-kampagne, bliver du bedt om at vælge et virksomhedsprodukt eller en virksomhedstjeneste. Ud fra det valgte produkt eller den valgte tjeneste føjer vi en liste over relaterede ord eller udtryk til din annonce. Disse kaldes "søgesætninger". Når personer, som befinder sig inden for det område, du målretter mod, søger efter en eller flere af dine søgesætninger på Google eller Google Maps, kan annoncerne i din Smart-kampagne blive vist og dermed være med til at tiltrække nye kunder til din virksomhed.

Du kan ikke føje flere søgesætninger til din annonce. Hvis nogle af de tildelte søgesætninger ikke passer ret godt til din virksomhed, kan du dog slå dem fra ved at følge nedenstående vejledning. Det kan også være nyttigt at gennemgå og opdatere det produkt eller den tjeneste, du har valgt. Søgesætningernes effektivitet analyseres med jævne mellemrum, og der indsamles feedback med henblik på optimering af søgesætningerne.

Eksempel

Hvis en af dine søgesætninger er "tandlæge", kan din annonce blive vist, når en person søger efter tandlæge eller lignende termer, f.eks. "tandlægeklinik".

Slå søgesætninger til eller fra

Hvis dine søgesætninger ikke passer så godt til din virksomhed, skal du først sikre dig, at de tjenester eller de produkter, du har valgt, er så præcise og relevante for din virksomhed som muligt.

Hvis den valgte virksomhedstype passer godt, men nogle af søgesætningerne ikke er relevante i forhold til din virksomhed, kan du fjerne dem. Du kan altid tilføje dem igen på et senere tidspunkt, hvis der bliver behov for det.

Sådan slår du søgesætninger til eller fra

1. Klik på Alle kampagner og derefter på navnet på den kampagne, du vil redigere.
  2. Rul ned til kortet "Søgeudtryk" på siden, og vælg Administrer alle.
  3. I kolonnen "Status" skal du klikke på knappen for at deaktivere et bestemt søgeudtryk.
    • Bemærk! Hvis du ombestemmer dig, kan du klikke på knappen for at aktivere søgeudtrykket igen, hvis du fortryder, at du har deaktiveret den.
  4. Klik på Gem.