Om søketermrapporten i Smart-kampanjer

En søketerm er et ord eller uttrykk en kunde skriver inn for å søke på Google.com.

Søketermrapporten er en liste over søk som folk utførte før de kunne se og klikke på annonsene dine. Hvis du kan danne deg et godt bilde av hvordan folk finner og har interaksjoner med annonsene dine, kan du enklere påse at annonsene vises etter de rette søkene, og at du kan tiltrekke deg kunder.

Sånn kan du bruke søketermrapporten

Se gjennom søketermene dine og de tilknyttede klikkene og kostnadene.

• Hvis du har mange søketermer som ikke passer for bedriften din, må du sørge for at søkeordtemaene dine er så nøyaktige og relevante for bedriften som mulig.
  • Hvis søkeordtemaene er nøyaktige, presise og relevante for bedriften din, og bare noen få søketermer ikke passer for bedriften, kan du legge dem til enkeltvis i de negative søkeordtemaene. Annonsene dine blir dermed ikke vist for disse søkene.

Slik legger du til en søketerm i de negative søkeordtemaene

Finn ut mer om negative søkeordtemaer i Smart-kampanjer

1. Finn kampanjen du vil endre.
  2. Klikk på Rediger på «Søkeordtemaer og søketermrapport»-kortet.
  3. Klikk på Søketermrapport-fanen.
  4. Velg søketermene som ikke er relevante for bedriften din, og klikk på Legg til i negative søkeordtemaer.
  5. Klikk på Lagre.

Linker til beslektet innhold